Bromma / Annedal

Emils Gata 22, 2 tr.

Stor och luftig 2,5:a i populär BRF vid Annedalsparken!

SÅLD

Stor och luftig 2,5:a i populär BRF vid Annedalsparken!

Nu får jag äntligen lov att presentera denna luftiga lägenhet med stor balkong där ni kan njuta av förmiddagssol och den fria utsikten över Annedalsparken!

Här erbjuds ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier, ett elegant kök med social öppning mot vardagsrummet och ett badrum i modernt utförande inrett med både tvättmaskin-och torktumlare. Sovrummet är väl tilltaget och är idag uppdelat till ett Master bedroom och ett mindre barnrum med generös garderobsförvaring. För den som önskar återställa planlösningen
till ett mycket rymligt sovrum är det möjligt att göra utan åverkan då väggen är enkel att montera ner. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för såväl par, singelhushåll och den mindre barnfamiljen!

Belägen i en av Annedals mest populära bostadsrättsföreningar med välskött ekonomi, mysig innergård, separata källarförråd, stort parkeringsgarage, barnvagnsrum samt cykelförråd.

Här bor ni i Annedal som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, promenad-och joggingstråk, lekparker, tvärbana, t-bana och pendeltåg. Endast 150 m från porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även grundskola & flertalet förskolor. Tvärbanan kommer 2022.

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 620 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.