Beckombergavägen 220 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 220

Optimalt planerad 3rok med inglasad balkong - söderläge!

Såld

Optimalt planerad 3rok med inglasad balkong - söderläge!

I skyddat läge finner ni denna härliga lägenhet som genomgående erbjuder en hög standard. Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp, flera sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en fantastisk inglasad balkong i lugnt och lummigt söderläge. Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober samt en stor klädkammare. Otroligt solid och populär Brf med god trivselkänsla. Här finns direkt tillgång till parkeringsplatser, cykelförråd samt barnvagnsförråd på entréplan. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss- och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

Närhet till flertalet förskolor, skolor och bara ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats nära som tar er vidare till Brommaplan, Vällingby C eller Sundbyberg och det är ca 15 minuters promenadavstånd till Islandstorget. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och till Ängbybadet vid Mälaren.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

4 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.