Beckomberga Allé 6 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 6

Välplanerad 3 rok med balkong högt upp i huset!

Såld

Välplanerad 3 rok med balkong högt upp i huset!

Nu är en av områdets bästa 3:or ute till försäljning! Stilsäkert kök i öppen planlösning med vardagsrummet, badrum med snyggt integrerad kombimaskin och fina materialval, två stora sovrum, sociala ytor, balkong i mysigt läge samt en lyxig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver klädkammaren finns ytterligare ett rymligt förråd i lägenheten. Brf med god ekonomi, nära skolor, matbutiker, grönområden och kommunikationer.

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden.
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.