Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29N, 3tr

Unik och varsamt renoverad 3:a med balkong i solläge!

SÅLD

Unik och varsamt renoverad 3:a med balkong i solläge!

Unik och varsamt totalrenoverad 3:a med balkong i underbart högt (3 tr) solläge! Något helt utöver det vanliga med renoverat och stambytt badrum med tvättmaskin, dusch, handfat, kakel och klinker med golvvärme. Köket är ett mycket påkostat Kvik-kök (2017) med alla funktioner man kan tänkas önska sig och vitvaror från Siemens. Här finns integrerad kyl/frys, induktionshäll, pyrolysugn, diskmaskin och kolfilterfläkt.
Bostaden har två generösa sovrum och ett rymligt vardagsrum som enkelt nås från köket. Från vardagsrummet når ni även bostadens trevliga balkong belägen i soligt söderläge med sol från tidig morgon till eftermiddag. Alla ytskikt är varsamt renoverade och golvet är en genomgående ekparkett. Bostaden är belägen i ett insynsfritt läge med fönster i flera väderstreck för maximalt ljusinsläpp. När lägenheten renoverades och stambyttes så byttes även all el, elcentral ut och dimmerknappar (i sällskapsrummen) installerades.

Nockebyhov är ett lugnt område med mycket grönska. Här går ni på några minuter ner till Mälarens klippor, Ängbybadet eller Judarn. I området finns matbutik med generös delidisk.

Från bostaden når ni 12:an, Nockebybanan med några minuters promenad som tar er till Alvik. Precis utanför huset går dessutom ett stort antal bussar som tar er till Brommaplan på ett par minuter och där gröna linjens tunnelbana sedan tar er in till city.

Missa inte denna unika 3:a i lugna Nockebyhov!

Varmt välkomna på visningarna!
Mvh Noomi Unéus
Svenska Mäklarhuseromma

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.