Bromma / Mariehäll

Hagelstavägen 12

Väldisponerad 3:a med härlig balkong i sydvästläge och öppen spis!

Väldisponerad 3:a med härlig balkong i sydvästläge och öppen spis!

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade 3:a med underbar balkong i sydvästläge med många soltimmar och fri utsikt. Lägenheten erbjuder ett kök med plats för matbord, ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis, två ordentliga sovrum, badrum samt en separat wc.

Här bor ni i lugna Mariehäll med en grönskande villakänsla och har omedelbar närhet till kommunikationer, skolor, Bromma Blocks och har kort promenadavstånd till Sundbyberg. Kontakta ansvarig mäklare Inez Domé på telefonnummer 072-300 33 30 för mer information om objektet.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 73 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Avgift: 5 387 kr inkl. värme, VA, bredband & TV (grundutbud).
  • Förening: Brf Ardennern 15
  • Byggnadsår: 1948
  • Område: Bromma / Mariehäll, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Hagelstavägen 12

Balkong

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Populära Mariehäll ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. I området finns flertalet förskolor såsom Mariehällsskolan. Här är det nära till Marabouparken och Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker.

Kommunikation

Till Sundbyberg C tar ni er enkelt med buss 113 på bara ett par minuter eller via en kort promenad. Där har ni ett generöst utbud av kommunikationsmedel i form av pendeltåg, blåa linjens T-bana, regionaltåg, bussar och tvärbanan vid Bällstabro. Nu har även Kistagrenen börjat byggas och ännu en hållplats kommer finnas inom gångavstånd.

Närservice

Ica finner du vid Mariehällstorget, som ligger inom kort gångavstånd. Under 2018 öppnade omåttligt populära restaurangen "Bun Meat Bun" vid korsningen Kratsbodavägen/Bällstavägen. Här finns två gym, dels Fitness24/7 och Puls och Träning – båda längs Bällstavägen. För dig som vill storhandla finns Bromma Blocks inom gångavstånd. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt garageplatser under mark. Här finns allt från Coop Stormarknad, Stadium och Jula till blomsteraffär och leksaksaffär.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.