Beckomberga allé 25 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 25

Radhuskänsla med takterrass!

Såld

Radhuskänsla med takterrass!

Snart är en av Beckombergas exklusivaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Mycket stilfullt inredd 4:a i etage med bred balkong med eftermiddags/kvällsol och stor takterrass i söderläge! Här bor ni ljust och insynsfritt med himlen som närmsta granne.

Genomgående mycket fina och ljusa ytskikt med generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i rymlig klädkammare samt flertalet garderober bakom skjutdörrar och en separat tvättstuga. Flera rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat och luftigt med plats för ett matbord med flera sittande. Vardagsrummet är väl tilltaget för möblering med både soffa och plats för ett ytterligare matbord med flera sittande. Bostadens hjärta är den välkomnande hallen som förmedlar en hemtrevlig känsla. Vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela lägenheten!
Med en trappa upp till den övre hallen ligger bostadens rymliga takterrass där ni kommer kunna njuta av sol stora delar av dagen och en fri utsikt utan insyn.

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar. Här finns varmgarage med en tvättplats för bilen som nås direkt via hissen i trapphuset, cykelförråd och mycket, mycket mer. Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden.
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

8 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.