Dalgången 7 3tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Dalgången 7 3tr

Välplanerad trea med generöst kök och balkong med kvällssol!

Såld

Välplanerad trea med generöst kök och balkong med kvällssol!

Välplanerad 3:a med två rejäla sovrum i lugnt läge med närhet till Mälaren, Judarskogen med sjön Judarn, skola och förskola! Balkong i härligt västläge eftermiddags- och kvällssol. Ordentligt vardagsrum, kök med matplats.

Föreningen äger marken. Stora renoveringar är gjorda i föreningen, föreningen har även 8 hyresrätter som blir framtida intäkt när de upplåts som bostadsrätt och säljs, fiber är draget till lägenheten. Föreningen har även gemensamma uteplatser och lekplats att tillgå på baksidan om huset.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. Busshållplats finns. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Varmt välkommen på visning!
Noomi Unéus

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.