Beckombergavägen 212 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 212

Yteffektiv 3rok med inglasad balkong i lugnt läge!

Såld

Yteffektiv 3rok med inglasad balkong i lugnt läge!

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva 3:a i populära Beckomberga om 57 kvm med en stor inglasad balkong i härligt öster läge. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stor inglasad balkong i lugnt läge, två väldisponerade sovrum samt badrum med tvätt- och torkmaskin.

Beckombergaområdet är ett expansivt område som verkligen satt sig själv på kartan de senaste åren. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 15 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänlig hälsning
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma,

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.