Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29L 1tr

Smakfullt renoverad 3:a i lugna Nockebyhov med närhet till Mälaren och Judarn!

SÅLD

Smakfullt renoverad 3:a i lugna Nockebyhov med närhet till Mälaren och Judarn!

Äntligen en 3:a i lugna Nockebyhov med nytt kök(2019) och stambytt (2017) badrum, rymlig balkong och fönster i två väderstreck. Alla fönster i lägenheten är utbytta till nya och kompletterande med energiglas (2021) . Barnvänligt med närhet till både Mälaren, Judarskogens naturreservat, livsmedelsbutik samt förskola och skola.

Till lägenheten hör ett förråd på ca 7kvm med full takhöjd. Föreningen har även två stycken barnvagnsförråd, tre stycken cykelförråd, bibliotek och gym. Föreningen har även installerat bergvärme.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. Busshållplats finns En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna 3:a i perfekt läge!

Med vänliga hälsningar Noomi Unéus, Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.