Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29S 4tr

Mycket smakfullt renoverad etta högst upp med stor terrass i söderläge!

SÅLD

Mycket smakfullt renoverad etta högst upp med stor terrass i söderläge!

Högst upp i huset finner ni denna drömetta med välplanerade kvadratmeter och härligt ljusinsläpp i absolut bästa läge! Bostaden är genomgående med fina ytskikt och exklusiva materialval i harmoniska färger, modernt kök samt separat förråd som nyttjas som sovdel och rymmer en dubbelsäng. Mycket mysig terrass belägen i lugnt läge mot innergård och med plats för möblemang och växter ger lägenheten en trevlig våningskänsla.

Brf Koppartältet är en stabil förening med en mycket engagerad styrelse. Stora renoveringar är gjorda i närtid och föreningen har även stora tillgångar i form av 31 hyresrätter som kan ses som framtida intäkter.

Nockebyhov är ett lugnt och naturskönt område med närhet till Mälaren. Med några hundra meters promenad når ni enkelt klippbadet för ett kvälssdopp eller Ängbybadet med sandstrand. I området finns även välsorterade matbutiken Garpes med delidisk, Nockebyhovs blommor och Jurdarskogens naturreservat.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.