Lägenhet till salu på Biodlarvägen 65 i Lilla Edet - Göta
Lilla Edet - Göta

Biodlarvägen 65

Radhus med gavelläge längst in i området!

Till salu

Radhus med gavelläge längst in i området!

Här finner man en modern bostad, byggd 2020, i ett omtyckt och lugnt bostadsområde med närhet till naturen. Radhuset är uppfört i två plan om totalt 117 kvm och passar för såväl familjen som paret. Tack vare bostadens gavelläge har man lite mer tomt att nyttja samt smidigt att ta sig runt till både fram-och baksidan.

På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Visa mer
Biodlarvägen 65 Biodlarvägen 65 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 900 000 kr
  • Boarea: 117 kvm
  • Antal rum: 5 rum varav 3 sovrum
  • Avgift: 5 153 kr
  • Förening: Brf Boklok Biodlaren
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Göta
Utgångspris

1 900 000 kr

Visningar

30 Jun 11:15 - 11:45
Visningsanmälan krävs, varmt välkommen med din anmälan via bostadsannonsen på vår hemsida.
Anmäl dig här
Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Assisterande

Välkommen till Biodlarvägen 65

Hall

Bostadens hall är välkomnande och rymlig med gott om plats för avhängning i garderob och i intilliggande klädkammare. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. 
Samtliga golv i huset är av ek-laminat i ljust utförande förutom i våtutrymmen och hallen. I hallen finns elektrisk golvvärme medan övriga huset värms med radiatorer.

Kök och matplats

Modernt kök med vita luckor och grå bänkskiva i laminat. Maskinellt utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt induktionshäll. Här finns plats för stort matbord. Under trappan finns ett förrådsutrymme som man med fördel kan inreda som ett skafferi om man önskar. 

Vardagsrum och uteplatser

Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp, matbord och övrigt möblering. Härifrån tar man sig ut till altanen. Här finns plats för både umgänge på altanen och lek på gräsmattan. Det fristående förrådet står på denna sidan och är perfekt för utemöbler, cyklar eller vad man själv önskar. På entrésidan har man också byggt en altan där man får plats med sittgrupp och där man kan njuta av eftermiddagssolen under sommarhalvåret. 

Sovrum

Bostaden har idag 3 sovrum varav samtliga är belägna på övre plan. Allrummet på det övre planet används idag som lekrum för barnen men fungerar lika bra som tv-rum eller dela av till ytterligare ett sovrum om det önskas. Alla tre sovrum är inredda med garderober och master bedroom har en egen balkong. 

Badrum

Bostaden erbjuder två badrum, ett på varje våningsplan. Mörkgrå våtrumsmatta på golv och vitt kakel på väggarna. 
På bottenplan är badrummet inrett med dusch, tvättmaskin, förvaring i kommod under tvättställ och i spegelskåpet, handdukstork samt toalettstol. 
På det övre planet är badrummet inrett med dusch, kommod under tvättställ, spegelskåp, handdukstork samt toalettstol. Här finns plats att installera ett badkar istället om man önskar. 

Utemiljö och området

Mycket bra läge, längst in på återvändsgatan och då givetvis med bästa gavelläge. Parkeringsplats för 2 bilar och möjlighet att installera laddbox om man önskar. Trädgården är lagom stor att ta hand om där det finns utrymme för både lite odling men också lek och sociala aktiviteter. 

Visa mer

Övriga bilder

Om boendet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Län
Västra Götaland
Kommun
Lilla Edet
Ort
Göta
Område
Göta
Adress
Biodlarvägen 65 46335 Göta
Lägenhetsnummer
307055001-22SG-01
Boarea (boa)
117 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum
5 (varav 3 sovrum)
Andelstal i föreningen
1.663%
Andel av månadsavgift
1.5242%
Nettoskuldsättning
1 288 746 kr
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr
Månadsavgift, vad som ingår i den
5 153 kr/mån
Avgiftsförändringar
Från och med 1/7 -2024 kommer avgiften att höjas med 10%.
Ingår I avgiften
inkl. Skötsel av det yttre skalet av huset samt bostadsrättstillägg
Pris
1 900 000 kr (Utgångspris)
Tillträde
Enligt överenskommelse
Bostadsrättsföreningen Namn
Brf Boklok Biodlaren
Information om föreningen
Brf Boklok Biodlaren bildades 2019-2020, i samband med att byggnaderna byggdes vid samma tid. Området är beläget i Göta, söder om centrala Lilla Edet. 

Föreningen består av totalt 19 radhuslägenheter, 22 parhuslägenheter och 36 lägenheter i flerbostadhus. Fyra radhuslängor med sammanlagt 19 lägenheter, 11 parhus med 22 lägenheter och 5 flerbostadshus i två våningar med 36 lägenheter. I varje bostadsrätt ingår kallförråd.

Innehavare av bostadsrätt i flerbostadshusen har möjlighet att hyra extra parkering för 158:- / mån. 

Gräsklippare och diverse trädgårdsredskap finns att låna av föreningen.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
3
Hushållsel
1 674 kr/mån
Hemförsäkring
115 kr/mån
Vatten/Avlopp
794 kr/mån
Renhållning
200 kr/mån
Summa driftkostnad
2 598 kr/mån

Energideklaration

Status
Energideklaration är utförd
Utförd
2020-06-11
Energiklass
B
Energiprestanda, primärenergital
54 kWh/m²

Byggnad

Byggår
2 020
Hiss
Nej
Allmän information
Brf Boklok Biodlaren bildades 2019-2020, i samband med att byggnaderna byggdes vid samma tid. Området är beläget i Göta, söder om centrala Lilla Edet. 

Föreningen består av totalt 19 radhuslägenheter, 22 parhuslägenheter och 36 lägenheter i flerbostadhus. Fyra radhuslängor med sammanlagt 19 lägenheter, 11 parhus med 22 lägenheter och 5 flerbostadshus i två våningar med 36 lägenheter. I varje bostadsrätt ingår kallförråd.

Innehavare av bostadsrätt i flerbostadshusen har möjlighet att hyra extra parkering för 158:- / mån. 

Gräsklippare och diverse trädgårdsredskap finns att låna av föreningen.
Tv/internet
Fiber

Förening

Namn
Brf Boklok Biodlaren
Org. nr
769636-4954
Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras
Nej

dokument

Allmänt om området

Allmänt

Lilla Edet är en tätort vid E45 och centralort i Lilla Edets kommun belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Lilla Edets kommun har på senare år haft en hög andel personer som flyttar in i kommunen tack vare förbättrade kommunikationer med både motorvägen men även pendelstationen i Lödöse. Från pendelstationen tar man sig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 15 minuter.

Delar som också ingår i kommunen är Lödöse, Nygård, Göta, Ström, Västerlanda och Hjärtum. Det bor ca 5000 personer i samhället och drygt 14000 personer i hela kommunen. 

För den som gillar skog och natur har man kommit rätt. Här finns skogar, strövområden, stigar längs med älvpromenaden och flertalet bad-och fiskesjöar. Dessutom finns ett av landets bästa laxfiske i Lilla Edet. 

Det finns givetvis en mängd andra olika aktiviteter såsom ridskola, fotbollsklubbar, gymkedjor, minigolfbana etc. 

Skolor och barnomsorg:

Grundskolor inom kommunen:
Fuxernaskolan - centrum (F-9),
Nya skolan - friskola i centrum (F-6),
Strömskolan - Ström (F-6),
Ryrsjöskolan - Göta (F-6),
Tingbergskolan - Lödöse (F-6)

Kommunala förskolor inom kommunen finns både i centrum, Hjärtum, Ström, Västerlanda, Göta, Nygård och Lödöse. Fristående förskola är Nya Skolan i Lilla Edet. Ströms Slott har förskoleverksamhet och familjedaghem. Naturmontessori i Väst har förskola i Lödöse.

Gå gärna in på www.lillaedet.se för mer detaljerad information samt kontaktuppgifter. 

Tel.nr till Lilla Edets Kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

Kommunikation

Här finns bussförbindelser både till Trollhättan och Göteborgs området. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 15 minuter med bil. Pendelstationen ligger i Lödöse och tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på 15 minuter. Via Västerlanda går buss 422 mellan Lilla Edet och Kungälv och buss 333 mellan Lilla Edet och Stenungsund.

Närservice

I centrala Lilla Edet finner du den närservice som behövs i vardagen. Här finns matbutiker, vårdcentral, tandläkare, Apotek, blomsterbutiker, café, restauranger, gym, bank, Radio-TV, Systembolaget, frisörsalonger mm. Elon och Derome finns också i centrala Lilla Edet. 

Övrigt

Lilla Edets kommunhus finns i centrala Lilla Edet. Där finner du medborgarservice och kommunala förvaltningar. 
Göta älvdalen är ett av de områden i Sverige där risken för skred är stor. Läs mer på https://www.lillaedet.se/bygga-bo-och-miljo/skred/om-skred-i-vart-omrade

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Maria Kjellberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.