Övrigt till salu på i Vänersborg
Vänersborg

Endast två tomter kvar! - 25 tomter i barnvänliga och lugna Vargön!

Till salu

Endast två tomter kvar! - 25 tomter i barnvänliga och lugna Vargön!

I april 2020 började de första husen att bebyggas! Några få tomter finns kvar av förvärva i underbara och barnvänliga Vargön. Utefter Nordkroksvägen och bara någon minut från Granåsskolan F-6, Hallevi idrottsplats och med gångavstånd till Vänerns strand finns nu 25 tomter till salu.

Området med dess böljande gatusystem och mysiga lekplats erbjuder både avskilda lägen, lekplatsanknytning och/eller naturbaksida där det är först till kvarn som gäller.

Det naturnära området erbjuder ett lugn perfekt för alla åldrar och fina promenadstråk i direkt anslutning. Vackra Halleberg och bokskogen ligger inom gångavstånd samtidigt som Vargön centrum erbjuder både livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och vårdcentral. Vänersborg centrum nås på ca 10 min och Trollhättans centrum på ca 15 min.

Tillkommer till tomtpriset gör kostnad för gemensamhetsanläggning, fiber, VA- och elanslutning. För tomtpriser och mer information se projektet.

Visa mer
[email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Kommun: Vänersborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Assisterande

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Daniel Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Bara ett stenkast från skola, idrottsanläggning, badplats och med cykelavstånd till Nordkrokens badplats.

Förrättningskarta 2019-05-31

Plankarta med bestämmelser.

Välkomna till tomtområdet Limboda!