Såld lägenhet på Brättevägen 46 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Brättevägen 46

Härligt radhus i välskött förening

Såld

Härligt radhus i välskött förening

Välkomna till Brättevägen 46, ett lugnt läge och med nära till allt. Här bor du i radhus om två våningar plus källare. Baksidan har altan i härligt sydvästläge samt egen liten trädgård med äppleträd, bärbuskar och gräsmatta. Denna lägenheten ligger med bra gavelläge vilket också ger en större tomt. I husformat, fast med bekvämligheterna av att slippa tänka på en stor del av underhållet ett hus vanligtvis medför. Låg månadsavgift!

Bostaden bistår med fräscha utrymmen i bra storlek. Badrum och gästtoalett möjliggör effektiva morgnar för familjen och altanen i väster är perfekt för lata dagar. Precis runt knuten ligger lekplatsen, perfekt för barnen!

På Lyckhem bor du med närhet till det mesta. Kort avstånd till matbutik, idrottsanläggningar och motionsspår längs bl.a. Vassbotten. Gott cykel- eller promenadavstånd till centrum för pendling eller innerstans utbud.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

1 675 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.