Lägenhet till salu på Tegskiftesvägen 16 i Ale - Älvängen
Ale - Älvängen

Tegskiftesvägen 16

Modernt bostadsrättsradhus i centrala Älvängen!

Till salu

Modernt bostadsrättsradhus i centrala Älvängen!

På Tegskiftesvägen bor du i centrala Älvängen i ett nästintill nybyggt boende. På nummer 16 erbjuds ett gavelläge med ett av föreningens bästa lägen! Gavelläget innebär både en större tomt och en ljusare bostad än de flesta, tack vara de extra fönstren placerade på kortsidan av huset. I detta hem är allt från planlösning till materialval noga genomtänkt och alla rum har genomgående sobra färgval. Huset erbjuder bland annat tre sovrum i bra storlek, stort kök med plats för många gäster, två badrum och en uteplats i västerläge med kvällssol. Även på husets framsida finns en liten uteplats och ett praktiskt förråd.
Från bostaden är det gångavstånd till centrum och här finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor. Det finns också ett bra utbud av mataffärer, blomsteraffärer, klädbutiker, caféer och gym samt restauranger. I Älvängen har du alltid nära till naturen men också till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Tegskiftesvägen 16 Tegskiftesvägen 16 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 895 000 kr
  • Boarea: 102 kvm
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Avgift: 5 794 kr
  • Förening: BRF Ängslycka i Älvängen
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Älvängen
Utgångspris

2 895 000 kr

Visningar

18 Jun 18:15 - 18:45
Visningsanmälan krävs, varmt välkommen med din anmälan via bostadsannonsen på vår hemsida.
Anmäl dig här
Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

Välkommen till Tegskiftesvägen 16

Hall

Den välkomnande hallen erbjuder gott om förvaring för ytterkläder och skor. Här finns plats för avhängning direkt till höger samt en stor och rymlig garderob. Väggarna är ljust målade och golvet består av ett stilrent och praktiskt klinker i grå nyans. Övriga golv i huset är av ekfanér med undantag för badrummen som är belagda med klinkergolv.

Badrum entréplan

Bostadens ena badrum ligger i direkt anslutning till hallen. Här är inrett med dusch, wc, spegel samt handfat med kommod. Färgerna i badrummet går i moderna och stilrena toner med ljusare nyans på golv och mörkare kakel på väggarna.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och är ett rum för avkoppling och umgänge. Rummet är ljust tack vare ljusinsläpp från flera håll och här finns plats för soffgrupp och övrigt möblemang som önskas.

Kök

Bostadens kök med sina stora fönsterpartier och utgången mot trädgården på baksidan har även det ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för både familj och gäster. Köket är mycket stilrent inrett med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. I köket finns också en köksö - perfekt för förvaring och som arbetsyta vid exempelvis matlagning. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, ugn och spishäll. Från köket nås altanen och trädgården på baksidan som med sitt västerläge erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Eftersom bostaden har gavelläge sträcker sig tomten naturligtvis runt huset vilket skapar en trädgård i bra storlek som erbjuder sol under hela dagen.

Övre hall

Trappan till övervåningen leder upp till den övre hallen som i sin tur leder vidare in mot bostadens tre sovrum samt det övre badrummet med tvättstuga.

Sovrum

Alla bostadens tre sovrum är samlade på övre plan. Alla rum har gott om plats att möblera in säng och övrigt möblemang. I alla tre rummen finns garderober.
Det största sovrummet har målade väggar i en harmonisk grön färg- här finns det en stor skjutdörrsgarderob. Det extra fönstret på gaveln bidrar med både ett härligt ljus och en känsla av rymd till rummet. 
Det andra sovrummet är i ljusa färger och i bra storlek.
Även det tredje sovrummet är i bra storlek och tapetserat med en fin grön tapet som lämpar sig till den minsta familjemedlemmen.

Badrum övre plan

Badrummet på övre plan fungerar även som bostadens tvättstuga och är inrett med badkar, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna ligger en praktisk tvättbänk som underlättar hanteringen av tvätten. Här finns också ett par överskåp för förvaring av exempelvis handdukar, tvättmedel och hygienartiklar.

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

Om boendet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Län
Västra Götaland
Kommun
Ale
Ort
Älvängen
Område
Älvängen
Adress
Tegskiftesvägen 16 44638 Älvängen
Lägenhetsnummer
26
Boarea (boa)
102 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum
4 (varav 3 sovrum)
Andelstal i föreningen
3,03030%
Nettoskuldsättning
1 214 774 kr
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Månadsavgift, vad som ingår i den
5 794 kr/mån
Ingår I avgiften
Sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.
Pris
2 895 000 kr (Utgångspris)
Bostadsrättsföreningen Namn
BRF Ängslycka i Älvängen
Information om föreningen
Föreningen består av 33 radhus och alla radhus har nyttjanderätt till en parkering. Utöver det finns det 22 parkeringar som är uthyrningsbara och 9 besöksparkeringar.
Hushållsavfall, matavfall och återvinning hanteras i gemensamma kärl vid parkeringsplatserna.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
2
Hushållsel
1 932 kr/mån
Hemförsäkring
200 kr/mån
Vattenavgift
386 kr/mån
Summa driftkostnad
2 518 kr/mån
Beskrivning av kostnader
I kostnaden för hushållsel ingår även kostnaden för värme.

Energideklaration

Status
Energideklaration är utförd
Utförd
2023-04-18
Energiklass
C
Specifik energianvändning
44 kWh/m²
Energiprestanda, primärenergital
80 kWh/m²

Byggnad

Byggår
2 020
Allmän information
Föreningen består av 33 radhus och alla radhus har nyttjanderätt till en parkering. Utöver det finns det 22 parkeringar som är uthyrningsbara och 9 besöksparkeringar.
Hushållsavfall, matavfall och återvinning hanteras i gemensamma kärl vid parkeringsplatserna.
Tv/internet
Fiber - öppet nät. Bostadsrättsinnehavare tecknar eget avtal för bredband och tv.

Förening

Namn
BRF Ängslycka i Älvängen
Org. nr
769636-6926
Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare
Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras
Nej

dokument

Allmänt om området

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Maria Kjellberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.