Kommande försäljning lägenhet på Biodlarvägen 27 i Lilla Edet - Göta
Lilla Edet - Göta

Biodlarvägen 27

2:a på markplan med gaveln läge!

Kommande

2:a på markplan med gaveln läge!

Välkommen till Biodlarvägen 27! Här bor du med stilrent kök, sovrum och stort badrum. Ett väldigt plus är att denna två är på bottenplan med gaveln läge med egen uteplats på baksidan.. Området i Biodlaren stod klart 2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter.

Visa mer
Biodlarvägen 27 Biodlarvägen 27 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 55 kvm
  • Antal rum: 2 rum varav 1 sovrum
  • Avgift: 3 114 kr
  • Förening: Brf Boklok Biodlaren
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Göta

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Almedin Besic

Fastighetsmäklare

Välkommen till Biodlarvägen 27

Hall

stor rymlig hall. Här finns plats för avhängning i hatthyllan. Till höger i hallen finns också en större klädkammare.

Badrum

Badrum i vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golv. Badrum i bra storlek och inrett med en dusch wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin.

Kök

Köket ligger till vänster från hallen och är modernt inrett. Utrustat med diskmaskin, spis, ugn samt kyl och frys. I köket finns också extra skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är lätt möblerat. Här finns plats för både soffa, tv och övrig möblering i form av exempelvis skåp och bokhyllor om så önskas. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen som man kan njuta av morgonsolen.

Sovrum

Sovrum är i bra storlek med gott om plats för en dubbelsäng. Här finns även ett par garderober längst med väggen.

Visa mer

Övriga bilder

Om boendet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Län
Västra Götaland
Kommun
Lilla Edet
Ort
Göta
Område
Göta
Adress
Biodlarvägen 27 46335 Göta
Lägenhetsnummer
307055001-D21GS
Boarea (boa)
55 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum
2 (varav 1 sovrum)
Andelstal i föreningen
0,78000%
Andelstal insats
0,10950%
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Månadsavgift, vad som ingår i den
3 114 kr/mån
Avgiftsförändringar
Från och med 1/7 -2024 kommer avgiften att höjas med 10%.
Ingår I avgiften
Värme, vatten, renhållning och parkering.
Bostadsrättsföreningen Namn
Brf Boklok Biodlaren
Information om föreningen
Brf Boklok Biodlaren bildades 2019-2020, i samband med att byggnaderna byggdes vid samma tid. Området är beläget i Göta, söder om centrala Lilla Edet. 

Föreningen består av totalt 19 radhuslägenheter, 22 parhuslägenheter och 36 lägenheter i flerbostadhus. Fyra radhuslängor med sammanlagt 19 lägenheter, 11 parhus med 22 lägenheter och 5 flerbostadshus i två våningar med 36 lägenheter. I varje bostadsrätt ingår kallförråd.

Innehavare av bostadsrätt i flerbostadshusen har möjlighet att hyra extra parkering för 158:- / mån. 

Gräsklippare och diverse trädgårdsredskap finns att låna av föreningen.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
2
Elavgift via föreningen
625 kr/mån
Summa driftkostnad
625 kr/mån
Beskrivning av kostnader
Elkostnaden schablonberäknas och betalas till föreningen med 625 kronor varje månad. Den regleras i efterhand så förbrukar du mindre än schablonen får du tillbaka det du betalat för mycket. Avläsning sker var tredje månad och regleras därefter.

Byggnad

Byggår
2 020
Allmän information
Brf Boklok Biodlaren bildades 2019-2020, i samband med att byggnaderna byggdes vid samma tid. Området är beläget i Göta, söder om centrala Lilla Edet. 

Föreningen består av totalt 19 radhuslägenheter, 22 parhuslägenheter och 36 lägenheter i flerbostadhus. Fyra radhuslängor med sammanlagt 19 lägenheter, 11 parhus med 22 lägenheter och 5 flerbostadshus i två våningar med 36 lägenheter. I varje bostadsrätt ingår kallförråd.

Innehavare av bostadsrätt i flerbostadshusen har möjlighet att hyra extra parkering för 158:- / mån. 

Gräsklippare och diverse trädgårdsredskap finns att låna av föreningen.
Tv/internet
Fiber

Förening

Namn
Brf Boklok Biodlaren
Org. nr
769636-4954
Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras
Nej

dokument

Allmänt om området

Allmänt

Göta är beläget 3 km, strax söder om Lilla Edet. Här finner du bland annat Ryrsjön som är en bad- och fiskesjö med härlig natur runtom. Rid-, fotbolls- och brukshundsklubb finns inom gångavstånd.

Lilla Edet är en tätort vid E45 och centralort i Lilla Edets kommun belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Lilla Edets kommun har på senare år haft en hög andel personer som flyttat till kommunen tack vare förbättrade kommunikationer med både motorvägen men även pendelstationen i Lödöse. Från pendelstationen tar man sig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 15 minuter.

Delar som också ingår i kommunen är Lödöse, Nygård, Ström, Västerlanda och Hjärtum. Det bor ca 5000 personer i samhället och drygt 14000 personer i hela kommunen. 

För den som gillar skog och natur har man kommit rätt. Här finns skogar, strövområden, stigar längs med älvpromenaden och flertalet bad-och fiskesjöar. Dessutom finns ett av landets bästa laxfiske i Lilla Edet. 

Det finns givetvis en mängd andra olika aktiviteter såsom ridskola, fotbollsklubbar, gymkedjor, minigolfbana etc. 

Skolor och barnomsorg: 
Grundskolor inom kommunen: 

Ryrsjöskolan - Göta (F-6),
Fuxernaskolan - centrum (F-9),
Nya skolan - friskola i centrum (F-6),
Strömskolan - Ström (F-6),
Tingbergskolan - Lödöse (F-6)

Kommunala förskolor inom kommunen finns både i  Göta, Centrum, Ström, Hjärtum,  Västerlanda, Nygård och Lödöse. Fristående förskola är Nya Skolan i Lilla Edet. Ströms Slott har förskoleverksamhet och familjedaghem. Naturmontessori i Väst har förskola i Lödöse.

Gå gärna in på www.lillaedet.se för mer detaljerad information samt kontaktuppgifter. 

Tel.nr till Lilla Edets Kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

Kommunikation

Här finns bussförbindelser både till Trollhättan och Göteborgs området. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 15 minuter med bil. Pendelstationen ligger i Lödöse och tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på 15 minuter. Buss 421 tar ca 15 minuter mellan Göta och Lödöse pendelstation. 

Närservice

I centrala Lilla Edet finner du den närservice som behövs i vardagen. Här finns matbutiker, vårdcentral, tandläkare, Apotek, blomsterbutiker, café, restauranger, gym, bank, Radio-TV, Systembolaget, frisörsalonger mm. Elon och Derome finns också i centrala Lilla Edet. 

Övrigt

Lilla Edets kommunhus finns i centrala Lilla Edet. Där finner du
medborgarservice och kommunala förvaltningar. 

Göta älvdalen är ett av de områden i Sverige där risken för skred är stor. Läs mer på https://www.lillaedet.se/bygga-bo-och-miljo/skred/om-skred-i-vart-omrade

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Almedin Besic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Almedin Besic

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.