Lägenhet till salu på Karl Ericsons allé 2F i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Karl Ericsons allé 2F

Lättskött och praktisk 3-rumslägenhet i radhusform!

BUDGIVNING PÅGÅR

Lättskött och praktisk 3-rumslägenhet i radhusform!

Välkommen till Karl Ericsons Allé 2F och denna mycket trivsamma 3-rumslägenhet som stod klar 2017. Lägenheten inrymmer bland annat ett ljust och luftigt sällskapsrum, kök med exklusiva vitvaror, rymligt badrum med golvvärme och separat tvättavdelning. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Det som utmärker denna lägenhet är det fantastiska uterummet som verkligen förlänger vardagsrummet på ett trevligt sätt och här kan hela familjen få plats att umgås även under vår och höst. Det unika med just denna lägenhet är också att den är belägen på en hörntomt och har därför ljusinsläpp från tre väderstreck. Precis intill lägenheten har du din carport och det finns även två förråd som tillhör lägenheten.

Här på Karl Ericsons Allé och den fina Hagaparken bor du med gångavstånd till livsmedelsbutik och bekvämt avstånd in till centrum, resecentrum och fina promenadstråk nere i Skräcklan.

Välkommen att boka in dig på visning!

Visa mer
Karl Ericsons allé 2F Karl Ericsons allé 2F [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 550 000 kr
  • Boarea: 78 kvm
  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Våning: 1
  • Avgift: 4 786 kr
  • Förening: HSB BRF Repslagaren i Vänersborg
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Hagaparken
Högsta BUD

2 700 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Assisterande

Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare

Välkommen till Karl Ericsons allé 2F

HALL

Välkomnande entréhall med klinkergolv och målade väggar. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Plats för avhängning av kläder direkt till vänster. I den inre hallen finner du en praktisk klädkammare.

KÖK

Hemtrevligt kök som är utrustat med exklusiva vitvaror i snyggt rostfritt material. Kyl, frys, integrerad ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, spishäll och spisfläkt. Mycket goda förvaringsmöjligheter i köksskåpen, bänkskiva i sten och trevligt fönster över diskbänken. Parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt sällskapsrum med trevlig öppen planlösning mot köket. Stora fina fönsterpartier ut mot det trevliga uterummet. Parkettgolv och målade väggar.

BADRUM

Rymligt helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med wc, handfat med kommod och dusch. Praktiskt avdelat med en tvättavdelning där du både har tvättmaskin och torktumlare samt behändig förvaringsmöbel med diskho.

SOVRUM

Lägenheter inrymmer två sovrum i bra storlekar. Det lite större sovrummet har praktiska skjutgarderober. Båda rum har parkettgolv och målade väggar.

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

Om boendet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Län
Västra Götaland
Kommun
Vänersborg
Ort
Vänersborg
Område
Hagaparken
Adress
Karl Ericsons allé 2F 46232 Vänersborg
Lägenhetsnummer
31
Våning
1
Boarea (boa)
78 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 (varav 2 sovrum)
Andelstal i föreningen
0,027344
Andelstal insats
0,027344
Andel av månadsavgift
0,027344
Nettoskuldsättning
602 136 kr
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr
Månadsavgift, vad som ingår i den
4 786 kr/mån
Avgiftsförändringar
1 januari 2022 höjdes årsavgifterna med 3 % och för 2023 är en höjning med 7 % planerad pga ränteläge, inflation, planerade underhållsåtgärder samt fortsatt uppbyggnad av underhållsplanens avsättningsbehov. Föreningen fortsätter att göra extra amorteringar på befintliga lån i samband med omsättning av lån. (Informationen hämtad från Årsredovisningen 2022)
Ingår I avgiften
Vatten, internet, tv, carport och bostadsrättstillägg.
Pris
2 550 000 kr (Utgångspris)
Tillträde
Enligt överenskommelse
Inre reparationsfond beskrivning
Inre reparationsfond saknas
Bostadsrättsföreningen Namn
HSB BRF Repslagaren i Vänersborg
Information om föreningen
Föreningens fastigheter Niklasberg 11 och 12 är belägna på adresserna Karl Ericsons allé 1-4 samt Repslagarvägen 4 i Vänersborg. På fastigheten finns 28 radhuslägenheter och fördelas på 6 st 3 rok och 22 st 4 rok. Föreningen äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Niklasberg 11 och 12 i Vänersborg kommun. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar och kollektivt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Parkering

Carport

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
1
Årlig elförbrukning
5 000 kWh/år
Hushållsel
300 kr/mån
Hemförsäkring
150 kr/mån
Summa driftkostnad
1 350 kr/mån

Energideklaration

Status
Energideklaration är utförd
Utförd
2020-04-30
Energiklass
B
Specifik energianvändning
33 kWh/m²
Energiprestanda, primärenergital
52 kWh/m²

Byggnad

Byggår
2 015
Hiss
Nej
Allmän information
Föreningens fastigheter Niklasberg 11 och 12 är belägna på adresserna Karl Ericsons allé 1-4 samt Repslagarvägen 4 i Vänersborg. På fastigheten finns 28 radhuslägenheter och fördelas på 6 st 3 rok och 22 st 4 rok. Föreningen äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Niklasberg 11 och 12 i Vänersborg kommun. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar och kollektivt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.
Utförda renoveringar
Åtgärder från garantibesiktningen efter 5 år har pågått under året, men inte slutförts fullt ut vid årets utgång beträffande främst VVS-frågor. Ett par åtgärder som avser kallras är planerade att genomföras under vinterperioden 2023. Laddboxar är installerade i två carportar efter styrelsens godkännande. Under 2023 har 5-årsbesiktning att genomföras avseende fasaderna, som byttes 2018. (Informationen hämtad från Årsredovisningen 2022).
Kommande renoveringar
Arborist har genomfört kronrensning av de träd som bedömts som livskraftiga. Rapport har också sammanställts av bedömningen av de träd som borde tas ner eller som är i riskzon och bör bevakas. Ansökan om marklov för nedtagning av träd
är inlämnad till Vänersborgs kommun. (Informationen hämtad från Årsredovisningen 2022).
Tv/internet
Föreningen har avtal med Telia avseende kabel-tv och internet.

Förening

Namn
HSB BRF Repslagaren i Vänersborg
Org. nr
769627-0540
Grundad
2 013
Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Daniel Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.