Villa till salu på Brunnsvägen 5 i Lilla Edet - Lilla Edet
Lilla Edet - Lilla Edet

Brunnsvägen 5

Villa i nyskick på populära Ström!

Till salu

Villa i nyskick på populära Ström!

Välkommen till Brunnsvägen 5 - här kan vi presentera ett mycket fint hus från 2020 signerat Mjöbäcksvillan. Bostadens utemiljö är påkostad med en vackert stenlagd uppfart som sträcker sig förbi dubbelgaraget och vidare in mot husets entré. På baksidan av huset ligger den stora altanen med stilrena räcken av glas och med stämningsfull belysning om kvällarna. Här finns också en gräsmatta i bra storlek med plats för både lek och spel. Gräsmattan på baksidan avgränsas av en vintergrön thujahäck - perfekt för att skapa både färg och avskildhet i trädgården även under årets vintermånader. Invändigt erbjuder bostaden ett stort välutrustat kök med köksutrustning av bästa kvalitet och funktion samt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också två helkaklade badrum i bra storlek, ett på varje våningsplan samt hela fyra stycken sovrum. Huset ligger i familjevänligt område som näst sista hus på återvändsgata - vilket för det till ett mycket bra val för familjen. Gång- och cykelavstånd till skola, barnomsorg, affärer samt busskommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Visa mer
Brunnsvägen 5 Brunnsvägen 5 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 4 980 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 150 kvm
  • Tomtarea: 910 kvm
  • Byggnadsår: 2020
  • Fastighetsbeteckning: LILLA EDET STRÖM 1:194
Utgångspris

4 980 000 kr

Visningar

26 Maj 11:00 - 11:45
Visningsanmälan krävs, varmt välkommen med din anmälan via bostadsannonsen på vår hemsida.
Anmäl dig här
Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

Välkommen till Brunnsvägen 5

ENTRÉPLAN

Välkommen in i den ljusa hallen! Här ligger ett klinkergolv med vattenburen golvvärme och förvaring för ytterkläder finns i form av en garderob med goda möbleringsmöjligheter. Via hallen kommer man direkt till övre plan eller vidare in i det kombinerade köket och vardagsrummet med öppen planlösning. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster och utgång till altan. Fönstersmygar med spotlights ger ett trivsamt sken när mörkret faller. 

Kök från Vedum, utrustat med vitvaror i rostfritt utförande. En stor induktionshäll (90 cm), hel kyl och frys, ugn, kombiugn och diskmaskin. Bänkskiva av laminat och kaklade väggar.

På entréplan finner vi också två av husets fyra sovrum, ett lite mindre som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Och ett stort sovrum som är husets Master bedroom. I det stora sovrummet finns det två garderober. Spotlights i fönstersmygar. 

I nära anslutning till sovrummen ligger ett helkaklat badrum inrett med dusch, tvättställ med stor kommod och spegel med belysning.

Vidare in i huset finner vi tvättstuga och groventré som är maskinellt utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, torkskåp samt tvättbänk med ho. Frånluftsvärmepump från NIBE samt gott om förvaring. 

Genomgående 1-stavigt golv från Tarkett med vattenburen golvvärme. Våtutrymmen med klinkergolv och vattenburen golvvärme.

ÖVRE PLAN

När vi kommer upp för trappan möts vi av ett stort och ljust allrum med gott om plats för umgänge. Två sovrum i den andra delen av huset. Helkaklat badrum med dusch, tvättställ med kommod och spegel med integrerad belysning. Ett förråd som fungerar utmärkt som klädkammare.

Isolerade sidovindar i både allrum och sovrummen som fungerar utmärkt som extra förvaring.

Övre plan med genomgående 1-stavigt golv från Tarkett och uppvärmning via radiatorer.

Huset är från Mjöbäcksvillan modell First Choice 1.5. All belysning i huset styrs via ett app-system, Plejd.

GARAGE

Dubbelgarage byggt 2021 och elbilsladdare installerad under 2022.

Övriga bilder

Planlösning

Om boendet

Fastighetsbeteckning
LILLA EDET STRÖM 1:194
Upplåtelseform
Villa
Län
Västra Götaland
Kommun
Lilla Edet
Ort
Lilla Edet
Adress
Brunnsvägen 5 46332 Lilla Edet
Boarea (boa)
150 m² (enligt Lantmäteriet)
TOMTAREAL/MARK
910 m² (enligt Lantmäteriet)
TOTALAREAL
910 m²
Antal rum
6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod
220 Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2 021
Värdeår
2 020
Taxeringsvärdet är
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
1 900 000 kr
Taxeringsvärde mark
488 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 388 000 kr
Pris
4 980 000 kr (Utgångspris)

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
2
Årlig elförbrukning
12 659 kWh/år
El
25 343 kr/år
Vatten & avlopp
17 880 kr/år
Summa driftkostnad
43 223 kr/år
Beskrivning av kostnader
I kostnaden för el ingår även värme.

Byggnad

Byggnadstyp
1 1/2 plansvilla
Byggår
2 020
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Fasadtyp
Trä
Fönster
3-glasfönster
TAKTYP/TAKBEKLÄDNAD
Betongpannor
Taktyp/takbeklädnad
Betongpannor
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Typ av uppvärmning
Frånluftsvärmepump. Golvvärme på nedre plan och radiatorer på övre plan.
Tv/internet
Fiber finns indraget.

Energideklaration

Status
Energideklaration är utförd
Utförd
2020-03-19
Energiklass
B
Energiprestanda, primärenergital
60 kWh/m²

Samfällighet, servitut etc.

Planer och bestämmelser
Stallgärdet,norra delen, Detaljplan (Beslutsdatum: 2007-11-28, Registreringsdatum: 2008-02-20, Senast ändrad: 2017-03-03)
Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer
Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-05-24, Senast ändrad: 2024-03-14)
Rättigheter last
Ledningsrätt: VATTEN OCH AVLOPP

Inteckningar

Inteckningar
2
Totalt belopp
3 230 000 kr

dokument

Allmänt om området

Allmänt

Ström är en del av Lilla Edets Kommun. Lilla Edet är en tätort vid E45 och centralort i Lilla Edets kommun belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Lilla Edets kommun har på senare år haft en hög andel personer som flyttat till kommunen tack vare förbättrade kommunikationer med både motorvägen men även pendelstationen i Lödöse. Från pendelstationen tar man sig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 15 minuter.

Delar som också ingår i kommunen är Lödöse, Nygård, Göta, Västerlanda och Hjärtum. Det bor ca 5000 personer i samhället och drygt 14000 personer i hela kommunen. 

För den som gillar skog och natur har man kommit rätt. Här finns skogar, strövområden, stigarlängs med älvpromenaden och flertalet bad-och fiskesjöar. Dessutom finns ett av landets bästa laxfiske i Lilla Edet. 

Det finns givetvis en mängd andra olika aktiviteter såsom ridskola, fotbollsklubbar, gymkedjor, minigolfbana etc. 

Skolor och barnomsorg: 
Grundskolor inom kommunen: 
Strömskolan - Ström (F-6),
Fuxernaskolan - centrum (F-9),
Nya skolan - friskola i centrum (F-6),
Ryrsjöskolan - Göta (F-6),
Tingbergskolan - Lödöse (F-6)

Kommunala förskolor inom kommunen finns både på Ström, i Centrum, Hjärtum, Västerlanda, Göta, Nygård och Lödöse. Fristående förskolor är Ströms Slott som har förskoleverksamhet och familjedaghem och Nya Skolan i Lilla Edet. Naturmontessori i Väst har förskola i Lödöse.

Gå gärna in på www.lillaedet.se för mer detaljerad information samt kontaktuppgifter. 

Tel.nr till Lilla Edets Kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

Kommunikation
Här finns bussförbindelser både till Trollhättan och Göteborgs området. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 15 minuter med bil. Pendelstationen ligger i Lödöse och tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på 15 minuter. Via Västerlanda går buss 422 mellan Lilla Edet och Kungälv och buss 333 mellan
Lilla Edet och Stenungsund.

Med tåget från Lödöse Södra finns allt nära, kring 25 minuter till Göteborg och strax under 15 minuter till Trollhättan och städernas puls och utbud. Från Lödöse Södra går det anslutningsbussar till de övriga tätorterna i Lilla Edets kommun. Restiden från stationsområdet till centrala Lilla Edet är 22 minuter. Bra pendlingsmöjligheter och goda förbindelser gör att du har tillgång till en stor och betydande arbetsmarknadsregion. (källa Lilla Edets kommun)

Närservice
På Ström har du närbutiken Frendo som erbjuder ett minilivs för kompletteringshandling. I centrala Lilla Edet finner du övrig närservice som behövs i vardagen. Här finns matbutiker, vårdcentral, tandläkare, Apotek, blomsterbutiker, café, restauranger, gym, bank, Radio-TV, Systembolaget, frisörsalonger mm. Elon och Derome finns också i centrala Lilla Edet. 

Övrigt
Lilla Edets kommunhus finns i centrala Lilla Edet. Där finner du medborgarservice och kommunala förvaltningar.
Göta älvdalen är ett av de områden i Sverige där risken för skred är stor. Läs mer på https://www.lillaedet.se/bygga-bo-och-miljo/skred/om-skred-i-vart-omrade

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Maria Kjellberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.