Såld lägenhet på Ekevägen 3C i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Ekevägen 3C

Lättskött och välplanerat radhus på Mariedal med trevliga uteplatser!

Såld

Lättskött och välplanerat radhus på Mariedal med trevliga uteplatser!

Letar du efter ett lättskött och praktisk boende i ett trivsamt och tryggt villaområde? Då ska du kolla in detta radhus på Ekevägen 3c som nu står och inväntar en ny ägare. Bostaden behöver lite kärlek i form av nya ytskikt men kan med enkla medel utvecklas till ett underbart boende för hela familjen.

Radhusets entréplan består av ett ljust och luftigt sällskapsrum med nyslipad fiskbensparkett och nyinstallerad braskamin, arbetskök, tvättstuga och wc. Övre plan inrymmer bland annat tre sovrum, badrum och flertalet garderober.

Lättskött och lagom stor tomt med en insynsskyddad innergård på framsidan som ramas in på ett trevligt sätt. Här kan du få maximal njutning av kvällssolen. På baksidan kan du istället njuta av förmiddagskaffet.

På Ekevägen bor du i ett familjärt område med närhet till skola och förskola och även närhet till fina promenadstråk i Önafors.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Visa mer
Slutpris

1 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Illustrationsbild

Illustrationsbild

Illustrationsbild