Såld villa på Betesgatan 44 i Trollhättan - Trollhättan
Trollhättan - Trollhättan

Betesgatan 44

En bostadsdröm i radhusform!

Såld

En bostadsdröm i radhusform!

Missa inte chansen till detta fina radhus med gavelläge på Betesgatan! Radhuset angränsar dessutom även till stort grönområde på baksidan som skapar bästa förutsättningar för ett grymt läge! Nuvarande ägare har verkligen tagit vara på tomtens potential genom att bygga uteplatser i två etage intill ett stort isolerat uterum med skjutbara glaspartier. Denna ljuvliga baksida är något utöver det vanliga och har ett härligt solläge mot söder, där även de lummiga träden kan skugga lite skönt på sommarhalvåret. Invändigt fortsätter samma höga standard och bostaden håller genomgående ett nyrenoverat skick. Den stora ombyggnationen gjordes av tidigare ägare 2011 där golvet senast lades om 2024. Även ovanvåningen är ombyggd och har blivit ovanligt rymlig för att inrymma tre sovrum, förvaringsyta och ett helkaklat badrum.
Bostaden är belägen intill lugna villakvarter, inte långt från barnomsorg och Syltecenter där affärer och bra kommunikation erbjuds.
Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.