Såld villa på Hallebergsgatan 3 i Trollhättan - Trollhättan
Trollhättan - Trollhättan

Hallebergsgatan 3

Totalrenoverad sekelskiftesvilla med bra läge i Egna hem.

Såld

Totalrenoverad sekelskiftesvilla med bra läge i Egna hem.

Nu finns chansen att förvärva denna välrenoverade familjevilla med bra läge i populära Egna hem! Sedan anskaffandet 2012 har stora renoveringar utförts med bland annat fasad, ny farstukvist, fönster, dränering och invändig renovering där man återskapat den ursprungliga takhöjden om 2,7 med de vackra pärlspontstaken. 2016 beviljades även bygglov för den stora härliga verandan under tak mot väster. På tomten återfinns även en stor träterass för härliga utestunder men barnens favorit är såklart den fina lekstugan! Dubbelgaraget används idag till förråd men har god potential för nästa ägare. Bostaden har trivsam planlösning , ljusa inredning och de stora fönstren tillsammans med takhöjden ger fin karaktär på huset. Idag inryms tre fina sovrum och badrum på ovanvåningen och bra sällskapsytor på entréplanet. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter.
Här bor man i ett lugnt och populärt villaområde med närhet till barnomsorg, fin lekplats och stadens centrum där det mesta erbjuds. Det mest fördelaktiga är nog det korta gångavståndet till resecentrum därifrån man bland annat kan nå Göteborg med tåg på endast 30 minuter.

Hör av dig till mäklaren redan idag för möjlighet till förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Entréplan

Ovanvåning

Källarplan