Såld villa på Målaregatan 9 i Vänersborg - Frändefors
Vänersborg - Frändefors

Målaregatan 9

Välskött och trevlig enplansvilla på lugn återvändsgatan - Frändefors

Såld

Välskött och trevlig enplansvilla på lugn återvändsgatan - Frändefors

Välkommen till ditt drömhem i Frändefors – en pärla bland enplanshus med tre sovrum och enastående bekvämligheter. Det rymliga köket är designat för både elegans och funktion med sina vita köksluckor och generösa avlastningsytor. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge, vilket gör det till hjärtat i hemmet.

Det ljusa och luftiga vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus, och det ger en känsla av rymd och trivsel. Glid ut genom dörrarna och upptäck den insynsskyddade trädgården som vetter mot ett grönområde – en fridfull oas där du kan njuta av både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj.

Badrummet är en ren fröjd med helkaklade väggar, golvvärme och en elegant duschhörna med glasdörrar. Handdukstorken ger en touch av lyx till varje dag. Det är en plats för avkoppling och välbefinnande.

Ditt nya hem inkluderar också ett stort och rymligt garage med gott om förvaringsmöjligheter – perfekt för den som älskar ordning och reda. Här har du möjlighet att förvara allt från verktyg till fritidsutrustning på ett organiserat sätt.

Husets läge i Frändefors är optimalt med närhet till skolor och dagis, vilket gör det till det perfekta hemmet för en växande familj. Dessutom erbjuder samhället utmärkta kommunikationer med bussar till både Vänersborg och Trollhättan, vilket gör pendlingen smidig och bekväm.

Det här är inte bara ett hus – det är en livsstil. Upplev komfort, elegans och praktiska detaljer i varje hörn. Välkommen till ditt nya hem i Frändefors!

Visa mer
Pris

1 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Framsida

Framsida

Köket med matplats

Stort kök med matplats

Vardagsrum med utgång till baksida

Vardagsrum

Sovrum 1 större

Sovrum 2

Helkaklat badrum med dusch

Tvättstuga med utgång till garage

Hall

Garage

Bra plats i garage

Framsida

Planlösning

Tomten är insynsskyddad på baksidan