Såld villa på Arrendegatan 12 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Arrendegatan 12

Smakfullt renoverat på familjära Onsjö!

Såld

Smakfullt renoverat på familjära Onsjö!

Hjärtligt välkomna till Arrendegatan 12! Här möts ni av ett mycket attraktivt hus på familjära Onsjö, beläget i ett av områdets bästa lägen. Sedan ägarna flyttade in har så gott som huset genomgående renoverats till att idag vara ett stilrent och mycket trivsamt hem. Smakfullt kök, två renoverade badrum , inglasat uterum, braskamin, nytt yttertak och uppdaterade ytskikt. Huset har givits extra fin karaktär via den tillbyggda farstukvisten.

Altanen och tomten är belägen i härligt skyddat läge med sol på både fram-och baksida. Här möts ni av ett mycket familjärt boende med bl.a. fyra sovrum, två badrum, groventré in till tvättstugan och härligt vardagsrum försett med braskamin samt utgång till det rymliga uterummet, spabadet och den lummiga baksidan. På framsidan finns också en ombonad trevlig uteplats. Garage ingår dessutom i samfällighetsavgiften.

Lättskött tomt och till fastigheten hör ett praktiskt förråd. På Arrendegatan bor ni i ett lugnt, bilfritt och mycket barnvänligt område med flera lekplatser i området. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats.

Missa inte att kika på bostaden genom vår VR-visning som du finner i annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.