Såld villa på Snixås 305 i Vänersborg - Frändefors
Vänersborg - Frändefors

Snixås 305

Lantlig belägen villa på stor tomt med mycket möjligheter! Frändefors

Såld

Lantlig belägen villa på stor tomt med mycket möjligheter! Frändefors

Charmigt Enplanshus i Frändefors - Ditt Drömboende på Landet

Drömmer du om ett avkopplande liv på landet, omgiven av grönska och naturens skönhet? Denna underbara enplansbostad strax utanför Frändefors erbjuder dig den lantliga drömmen du alltid önskat dig. Med 4 rum och kök, rymligt garage och en stor tomt, har detta hem allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt boende.

Hemmet:

4 Rum och Kök: Detta rymliga hus innehåller 4 generösa rum och kök. Du kommer omedelbart att uppskatta det öppna och luftiga vardagsrummet, perfekt för umgänge och familjemiddagar.

Sovrum: Här finns redan tre mysiga sovrum, men om du vill kan det stora vardagsrummet delas av för att skapa ytterligare sovutrymme eller kanske en matsal, bibliotek eller arbetsrum.

Badrum och WC: Ett fullt utrustat badrum och en separat WC erbjuder praktiskt och bekvämt boende.

Luftigt och Ljust: Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, kommer du att älska den ljusa och inbjudande atmosfären som detta hus har att erbjuda.

Vattenburen Värme: Huset är utrustat med effektiv vattenburen värme från en modern elpanna, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt.

Utomhus:

Rymligt Garage: Ett rymligt garage ger gott om utrymme för din bil och förvaring av verktyg och utrustning.

Stor Tomt: Den stora tomten runt huset ger dig möjlighet att odla egna grönsaker, njuta av trädgårdsarbete eller bara slappna av i den fridfulla omgivningen.

Potential i Källaren: Den oinredda källaren erbjuder möjligheter att skapa ytterligare utrymme efter dina önskemål, som ett gym, hobbyrum eller gästrum.

Omgivningen:
Denna fastighet ligger i ett pittoreskt lantligt område strax utanför Frändefors. Du kommer att kunna njuta av det bästa av landsbygdslivet samtidigt som du har bekvämt avstånd till Frändefors centrum och dess bekvämligheter.

Missa inte chansen att äga detta lantliga drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur detta hus kan bli din fristad på landet. Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Planlösning

Oinredd källare