Såld villa på Balltorp 145 i Lilla Edet - Nygård
Lilla Edet - Nygård

Balltorp 145

Unikt lantligt boende i Nygård!

Såld

Unikt lantligt boende i Nygård!

Denna fantastiska enplansvilla på 145 m2 är det perfekta hemmet för dig som söker både bekvämlighet och stil. Med fem rum, inklusive tre rymliga sovrum och ett av sovrummen är inrett barrum, finns det gott om utrymme för familjen att trivas och umgås. Ett välutrustat kök i Ek med gott om förvaringsutrymme. Koppla av och njut av favoritdryck i det eleganta barrummet. En perfekt plats att umgås med vänner eller koppla av efter en lång dag. De generösa fönstren skapar en ljus och luftig atmosfär, vilket ger hemmet en inbjudande känsla. Ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. Badrummet har ett generöst ljusinsläpp genom ett stort burspråk vilket oxå ger en fin vy över baksidan på tomten med vattenfall och damm, när man tar sig ett bad. Njut av soliga dagar på den privata altanen på baksidan av huset. Den stora tomten har en fiskedamm med ett vattenfall och en bastutunna, vilket ger en fridfull och avkopplande miljö. I det stora dubbelgaraget kan du förvara dina fordon säkert och bekvämt. Denna byggnad innehåller även en stor carport för en husvagn eller ett arbetsfordon. Där finns även ett inrett rum som har använts som kontor. Därtill ett förråd som är svalt året runt.
Gäststugan är ett extra utrymme för gäster eller kanske en egen arbetsplats här finns även en wc. Flexibilitet är nyckeln! Kontakta oss för att boka en visning och upptäcka själv fördelarna med att kalla Balltorp 145 för ditt hem. Välkommen till ditt nya drömhem!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Almedin Besic

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.