Såld villa på Kaptensgatan 7 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Kaptensgatan 7

Drömhus vid Vänerns strand med modern elegans och bekvämlighet

Såld

Drömhus vid Vänerns strand med modern elegans och bekvämlighet

Välkommen till ditt drömhem, där harmonin mellan natur och stad möts på ett unikt sätt. Detta fantastiska hus är beläget bokstavligen ett stenkast från Vänerns idylliska strand, och samtidigt inom bekvämt gångavstånd till tågstationen och stadens centrum. Här väntar en oas av komfort och skönhet på dig.

Huset har genomgått en totalrenovering på entréplan och imponerar med sina nyligen renoverade ytskikt och moderna design. Det rymliga badrummet är helkaklat och erbjuder lyx och avkoppling. Två ljusa och trevliga sovrum finns på entréplan idag. En öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet, som är i vinkel, ger dig möjlighet att skapa en generös matplats eller skilja av ett separat rum för dina önskemål.

Uteplats för sommardrömmar!
Här kan du njuta av soliga dagar och sköna kvällar på det stora altandäcket som nyligen byggts 2022. Trädgården är inhägnad, vilket ger dig en privat och trygg känsla. Perfekt för barnen att leka i eller för din fyrbenta vän att springa fritt i.

Kök i särklass
Köket är verkligen en pärla med påkostade detaljer från Kvik och integrerade vitvaror, Påkostad spishäll med inbyggd fläkt. Här kan du utforska din kulinariska sida och imponera på dina gäster med smakfulla rätter.

Mångsidig källare
Källaren har ett stort inredningsbart sovrum, allrum eller kontor". Stor praktisk tvättstuga och ett rymligt garage. Dessutom finns ett extra duschrum med äldre standard samt källare förråd.

Säkerhet och stil
Detta hus är ett gediget hem med ett nytt tak från 2022 och en vacker stenfasad. Här behöver du inte oroa dig för renoveringar, bara njuta av livet i en miljö där moderna bekvämligheter och naturskönhet förenas på ett alldeles speciellt sätt.

Avslutande ord
Detta är inte bara ett hus - det är ett hem som väntar på att fyllas med dina minnen och drömmar. Kom och upplev denna enastående fastighet själv. Kontakta oss nu för en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt paradis vid Vänerns strand. Välkommen hem!

Tag gärna kontakt med ansvarig mäklare för mer information för möjligheten till förhandsvisning!
Varmt välkomna!

Visa mer
Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.