Såld villa på Bön 301 i Vänersborg - Brålanda
Vänersborg - Brålanda

Bön 301

Lantlig enplansvilla på lättskött tomt med stort garage och härligt inglasat uterum.

Såld

Lantlig enplansvilla på lättskött tomt med stort garage och härligt inglasat uterum.

Unikt lantligt paradis nära Vänern med stort garage, ljuvligt inglasat uterum och 5 rum och kök!

Välkommen till ditt drömhem i den underbara svenska landsbygden, där lugnet och naturens skönhet möter modern bekvämlighet. Denna pärla av ett hus erbjuder allt du kan önska dig för en harmonisk livsstil.

Läge:
Beläget i det idylliska lantliga området med närhet till Vänern, har du omedelbar tillgång till en av Sveriges största sjöar. Här kan du njuta av fiske, båtliv och sköna bad i kristallklart vatten, allt inom räckhåll. Den friska luften och de vidsträckta vyerna över landskapet ger en känsla av frid och frihet.

Boende:
Det här hemmet har 5 rymliga rum och en välplanerad köksdel, vilket ger gott om plats för både familjen och gäster. De stora fönstren i varje rum släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en otrolig utsikt över den omgivande naturen.

Gemenskap och avkoppling:
Huset är utrustat med ett generöst inglasat uterum, perfekt för att njuta av naturen året runt. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och lek.

Garage:
För den bilentusiasten eller den som behöver extra förvaringsutrymme finns det ett stort garage som rymmer flera fordon och utrustning. Här har du plats att förverkliga dina hobbyprojekt eller skapa en verkstad.

Sammanfattning:
Denna fastighet är en dröm som blir verklighet för den som söker det lantliga livet med närhet till Vänern och samtidigt vill ha bekvämligheten av ett modernt hem. Här kan du andas in den friska luften, njuta av lugnet och äntligen bo på den plats du alltid drömt om.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta lantliga paradis på nära håll!

Visa mer
Slutpris

1 335 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.