Såld villa på Vilhelm Hansengatan 26 i Trollhättan - Trollhättan
Trollhättan - Trollhättan

Vilhelm Hansengatan 26

Totalrenoverad familjevilla med guldläge i trevliga Egna Hem!

Såld

Totalrenoverad familjevilla med guldläge i trevliga Egna Hem!

Nu finns chansen att förvärva denna totalrenoverade familjevilla med bra läge i populära Egna hem! Vid den omfattande ombyggnationen 2013 lades stor omsorg ner för att återskapa stilen från sekelskiftet och optimera boytan som skulle möta dagens moderna behov. Resultatet blev ett fantastiskt hem med ljusa och stilrena ytskikt, dessutom har man sedan några år tillbaka även renoverat källarplanet.
Bostadsytan om 111 kvm inryms bland annat av tre fina sovrum, badrum på ovanvåningen och bra sällskapsytor på entréplanet. Inredd källare som idag används som sovrum samt sällskapsrum. Här finns även dusch och tvättstuga.
Trivsam tomt med stor altan från 2015 mot söder men barnens favorit är såklart den fina lekstugan som också tillkom då.
Här bor man i ett lugnt och populärt villaområde med gångavstånd till skola, förskola och stadens centrum. Framförallt är detta ett guldläge intill det fina grönområdet, med vacker eklund och med en fin lekplats för de minsta. Fördelaktigt är också det korta gångavståndet till resecentrum därifrån man bland annat kan nå Göteborg med tåg på endast 30 minuter.

Varmt välkommen med ditt intresse till denna bostadsdröm!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.