Villa till salu på Lindvägen 14 i Lilla Edet - Lödöse
Lilla Edet - Lödöse

Lindvägen 14

Mycket smakfullt renoverad villa med kanonläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Mycket smakfullt renoverad villa med kanonläge!

Välkommen hem till Lindvägen 14! Vi har nu nöjet att kunna erbjuda en mycket smakfullt renoverad villa i toppskick med bra läge i centrala Lödöse. Villans entréplan och övre plan är renoverade i sin helhet under 20222/2023 till en hög standard och med vackra material- och färgval. Här har man inte bara renoverat alla ytskikt utan bland annat även bytt el, avloppsstammar och vattenledningar, tilläggsisolerat i yttervägg och installerat mekanisk frånluftsventilation. Stort vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum, fyra stora sovrum och en hel källarvåning som erbjuder mängder med möjligheter till förvaring, egen verksamhet och/eller extra stora ytor för familjen att använda som biorum, sällskapsrum eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränser. På fastigheten finns också dubbelgarage, laddbox för elbil och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset värms med bergvärme vilket innebär låga kostnader för uppvärmning. Villan är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att ta del av på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Lindvägen 14 Lindvägen 14 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 4 195 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 136 kvm + 90 kvm biarea
  • Tomtarea: 1 253 kvm
  • Byggnadsår: 1972
  • Fastighetsbeteckning: LILLA EDET KROKEN 2:29
budid-logotyp
Högsta BUD

4 000 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

Välkommen till Lindvägen 14

Hall

Välkommen in i bostaden genom den ljusa hallen där plats för avhängning finns direkt till höger. Trappan ner mot källarplan avgränsas av ett glasräcke som öppnar upp och skapar en fin siktlinje in mot bostaden. På golvet ligger ett praktiskt och vackert grått klinker som sträcker sig vidare in mot köket.

Kök

Bostadens kök är renoverat med hänsyn till såväl det estetiskt vackra och moderna som det praktiska med en stor centrerad köksö. Detta är ett kök som kommer få matlagningsintresset att växa och där familj och vänner får plats umgås medan maten tillagas. De specialdesignade bänkskivorna i hårdvaxad betong och den modernt grå nyansen på skåp och lådor ger köket en sober och exklusiv känsla. Maskinellt är köket utrustat med kyl och frys (ca 10 år gamla), spishäll, takhängd spisfläkt, inbyggd ugn och micro samt en integrerad diskmaskin. I anslutning till köket och invid de stora höga fönstren finns plats för ett stort matbord. Från matplatsen nås också den takade altanen som med sitt höga läge erbjuder en härlig utsikt över området och åkrarna i fjärran.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplatsen och här finns gott om plats att skapa en mysig tv-hörna för hela familjen.

Sovrum 1

Bostadens första sovrum ligger på entréplan och är i bra storlek med plats för såväl säng som övrig möblering som exempelvis ett skrivbord och byråer eller garderober.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum ligger också på entréplan och används idag som föräldrasovrum. I anslutning till detta rum finns också en större inbyggd garderob med en både praktisk och snygg skjutdörr.

Badrum nedre plan

På entréplan finns också ett badrum utöver det vanliga inrett med både dusch och badkar. Duschväggarna i svart industriell stil matchar såväl badkarets moderna utformning som den mörka kommoden och väggskåpet. Här finns naturligtvis även en wc samt handfat och badrumsspegel.

Allrum övre plan

Trappan upp till övervåningen leder upp till ett allrum som antingen kan användas till att skapa en extra tv-rum för barn eller ungdomar eller som kan användas som kontor om så önskas.

Sovrum 3

På övre plan ligger bostadens tredje sovrum som är i mycket bra storlek och skulle behov finnas för ytterligare ett femte sovrum så kan detta rum med relativt enkla medel delas av i två.

Sovrum 4

Även det fjärde sovrummet är stort med gott om plats för både säng och övrig möblering som skrivbord, byrå eller garderober om så önskas.

Badrum övre plan

På övre plan finns även bostadens andra badrum inrett med dusch, wc och ett handfat med kommod samt en spegel.

Klädkammare

I anslutning till allrummet på övre plan finns också en klädkammare.

Källare

Trappan ner till källarplan leder ner till den stora gillestugan. Här finns alla möjligheter att inreda som antingen biorum, hobbyrum eller varför inte ett stort kontor för den egna företagaren. I källarplan finns också ett rum med flertalet garderober som idag används som förråd samt tvättstuga, bastu, gäst-wc, pannrum samt en verkstad med utgång till garageuppfarten.

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

Om boendet

Fastighetsbeteckning
LILLA EDET KROKEN 2:29
Upplåtelseform
Villa
Län
Västra Götaland
Kommun
Lilla Edet
Ort
Lödöse
Adress
Lindvägen 14 46372 Lödöse
Boarea (boa)
136 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (bia)
90 m² (enligt Lantmäteriet)
TOMTAREAL/MARK
1253 m² (enligt Lantmäteriet)
TOTALAREAL
1 253 m²
Antal rum
6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod
220 Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2 021
Värdeår
1 972
Taxeringsvärdet är
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
1 613 000 kr
Taxeringsvärde mark
532 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 145 000 kr
Pris
4 195 000 kr (Utgångspris)

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
2
Årlig elförbrukning
10 000 kWh/år
El
16 785 kr/år
Vatten & avlopp
10 000 kr/år
Renhållning
3 400 kr/år
Försäkringskostnad
6 000 kr/år
Summa driftkostnad
36 185 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp
1,5 planshus med källare
Byggår
1 972
Grund
Grundlagt på källare med grundmurar av lecasten
Stomme
Trä
Fasadtyp
Kalksandsten och träpanel
Fönster
Isolerglas och samt några kopplade tvåglasfönster
TAKTYP/TAKBEKLÄDNAD
Betongpannor. Tak från ca 2017.
Taktyp/takbeklädnad
Betongpannor. Tak från ca 2017.
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Typ av uppvärmning
Bergvärme
Typ av ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Tv/internet
Fiber finns indraget.

Energideklaration

Status
Energideklaration är utförd
Utförd
2018-08-28
Energiklass
B
Energiprestanda, primärenergital
40 kWh/m²

Samfällighet, servitut etc.

Planer och bestämmelser
Kroken 17:1 mfl, Stadsplan (Beslutsdatum: 1975-07-17, Senast ändrad: 2009-08-13)
Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer
Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-05-24, Senast ändrad: 2024-01-24)
Rättigheter last
Avtalsservitut: LEDNING MM - SE BESKRIVNING
Avtalsrättigheter
Avtalsservitut LEDNING MM

Inteckningar

Inteckningar
5
Totalt belopp
2 047 500 kr

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Maria Kjellberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.