Såld villa på Torpavägen 21 i Trollhättan - Sjuntorp
Trollhättan - Sjuntorp

Torpavägen 21

Charmig 1920-tals villa i Sjuntorp!

Såld

Charmig 1920-tals villa i Sjuntorp!

Välkommen till denna charmiga och gedigna villa i Sjuntorp byggd på 1920-talet! Vid anskaffandet på 80-talet hamnade huset verkligen i rätt händer och man förvaltade den gamla arbetarbostaden väl! Vid den tiden totalrenoverades huset och har genomåren varit en väl omhändertagen familjevilla. Nyligen har man återigen bytt tak och fönster, så bostaden är i gott skick för att direkt kunna flytta in i. Bostadsytorna är väldigt generösa och disponerade på två plan med källare, på tomten finns även ett fristående garage. Här bor man bland annat med stort lantligt kök, bra sällskapsytor och en tillhörande altan med uterum. Vattenburet uppvärmningssystem i form av pelletspanna med komplement av luft/luft-pump på entréplan.
Bra belägenhet med korta avstånd till mataffär, barnomsorg, simhall och natur. För den som behöver ta sig in till Trollhättan går det bussar bara ett stenkast från villan in till Trollhättans centrum på knappa 30 minuter.

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.