Såld villa på Guttvik 18 i Mellerud - Mellerud
Mellerud - Mellerud

Guttvik 18

Drömvilla med Drömläge nu till salu! Välkommen med intresseanmälan!

Såld

Drömvilla med Drömläge nu till salu! Välkommen med intresseanmälan!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett modernt och smakfullt hus med sjötomt och tillgång till egen brygga. En idyllisk plats för den som söker det lilla extra, eller snarare extra allt! Här kan du bada i sjön och ha din egen båt så man kan ta sig direkt ut till Vänern.
Toppmodernt och arkitektritad villa med luftigt kök, smakfullt vardagsrum, dubbelgarage, glaserat yttertak, bergvärme samt panoramautsikt mot sjön och fint ljusinsläpp. 3 st sovrum, uterum samt helkaklat badrum. Isolerad gäststuga med kök och wc. Perfekt när man får släkt och vänner på besök.

Vacker naturtomt med sjöutsikt och flertalet uteplatser finns att tillgå. Ca 1 mil till Mellerud centrum med skola, service, vårdcentral och kommunikationer. Ca 10 mil till Karlstad och 5 mil till Vänersborg. Ett perfekt sommarställe eller åretrunthus för den som vill uppleva lugnet och naturen vid sjön.

Upplev detta fantastiska hus redan nu via vår VR-film! Välkommen med din intresseanmälan.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.