Såld lägenhet på Hästängegatan 126 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Hästängegatan 126

Fristående radhus med bästa solläget och garage!

Såld

Fristående radhus med bästa solläget och garage!

Välkommen till Hästängegatan 126! Ett fristående radhus i Brf Hästängen, ett av de mest barnvänliga områden i Vänersborgs kommun! Här bor ni bekvämt på 118,5 kvm, fördelat på fem rum och kök, samt två badrum, tvättstuga , två klädkammare och inglasat uterum. Ute finner man två uteplatser, varav en utanför köket med förmiddagsol och en på altanen med kvällsol, samt ett förråd och verktygsbod. På baksidan väljer ni om ni vill njuta i uterummet de ruggiga kvällarna eller på altanen i solen eller varför inte under markisen! Från altanen har ni koll på barnen när de leker på lekplatsen, mycket bekvämt.
Från Hästängen, allra längst in på Onsjö, har ni gångavstånd till skola, förskolor, närbutik öppen 24/7, närhet till enastående promenadstråk längs kanalen till Brinkebergskulle sluss med sommarcafé, samt Onsjö golfklubb och hotell med restaurang, gym och frisör.
Missa inte detta trivsamma boende, kolla in vår VR-film och boka in en visning!

Visa mer
Slutpris

1 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.