Såld villa på Kanotgatan 2 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Kanotgatan 2

Härlig rymlig villa med bra läge!

Såld

Härlig rymlig villa med bra läge!

Varmt välkommen till detta rymliga och välvårdade lösvirkeshus på Kanotgatan 2! Här bor du med bra läge på en lugn gata med gångavstånd till skola och förskola. Nuvarande ägare har renoverat större delen av källaren med gillestuga, badrum samt tvättstuga och har även dränerat om huset. På övervåningen finns 3 sovrum och ytterligare ett finns i källaren. Huset värms dessutom effektivt av en bergvärmepump och robotgräsklippare ingår i köpet. Villan är byggd med flera unika lösningar som ger rymd och karaktär.

Källaren erbjuder också mycket gott om förvaringsutrymmen såsom hobbyrum, matkällare och förråd. Lättskött tomt och vidbyggt garage.

För den framtida ägaren väntar nu ett trivsamt och väldisponerat boende i ett attraktivt område. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär, skola och och fina promenadstigar.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Välkommen med din intresseanmälan!

Visa mer
Slutpris

2 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.