Såld villa på Rattgatan 147 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Rattgatan 147

Välskött och renoverad radhusvilla i attraktivt läge - Mariedal

Såld

Välskött och renoverad radhusvilla i attraktivt läge - Mariedal

Välkommen till drömhemmet du alltid sökt! Detta fantastiska radhus erbjuder inte bara en, utan två underbara uteplatser för dig att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Med en perfekt kombination av modernitet och stil, är detta hem totalrenoverat för att ge dig den mest exklusiva boendeupplevelsen.

De två uteplatserna är som skapade för att tillgodose dina alla behov. Den ena, belägen vid entrén, lockar dig in i en varm atmosfär, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund med en bok på kvällen.

Den andra uteplatsen är som tagen ur en tidningsomslag och ger en helt ny dimension till utomhuslivet. Med ett modernt och trendigt uttryck är detta en plats där du kan bjuda in dina vänner för sommarfester och avslappnade grillkvällar. I anslutning nås den öppen sällskapsytan, gräsmatta där du kan skapa minnen som varar livet ut.

Inuti detta radhus möts du av en unik kombination av retroinspirerad inredning och moderna, stilrena detaljer. Här har varje hörn genomgått en omsorgsfull renovering för att ge dig den hippa känsla som du söker. Träffsäkert utvalda färger och material skapar harmoni och en avslappnad atmosfär som du direkt kommer att känna dig hemma i.

Det är inte bara utseendet som lockar här, utan också funktionaliteten. Ett välutrustat kök med toppmoderna apparater, generösa ytor och smart förvaring gör matlagningen till en ren njutning. tillsammans med de stilrena detaljerna, de avskalade men välkomponerade och vackert designade badrummen, ger en genomgående touch av exklusivitet.

Det här radhuset har allt du kan önska dig, från charm och karaktär till modern bekvämlighet. En kombination som är svår att motstå och som ger dig den livsstil du förtjänar. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem - välkommen till din nya oas av skönhet och komfort!

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.