Tomt till salu på Åstebo Brålanda i Vänersborg
Vänersborg

Åstebo Brålanda

Nu finns en unik naturtomt med oslagbar potential om 1,5 hektar i Åstebo Brålanda

Till salu

Nu finns en unik naturtomt med oslagbar potential om 1,5 hektar i Åstebo Brålanda

? Välkommen till din drömtomt mitt i naturen! ?

Unik Naturtomt med Oslagbar Potential
Denna fantastiska tomt om 1,5 hektar är mer än bara mark; det är möjligheten att förverkliga din livsstil och drömmar. Belägen på en vacker naturtomt med berg i dagen som ramar in landskapet, är detta en oas för den naturälskande själen.

Natursköna Skatter och Karaktärsfulla Träd
Upptäck skönheten i denna tomt som är prydd med en mångfald av karaktärsfulla träd, inklusive stora ekar, oxelträd och fruktträd som bär löften om framtida skördar. Tomten har sol hela dagen samt kvällssol. Tomten är stor och kan styckas till två tomter om man vill. Varje steg på din nya tomt är en resa i harmoni med naturen.

Möjlighet för Djurhållning
För djurälskaren erbjuder denna generösa mark fantastiska möjligheter för djurhållning. Skapa ditt eget lilla lantliga paradis och njut av den naturliga omgivningen samtidigt som du tar hand om dina fyrbenta vänner.

Alla Bekvämligheter Nära Till Hands
Denna plats är inte bara en dröm för naturälskare, den är också praktisk. Det finns tillgång till kommunalt vatten i närheten men ej kommunalt avlopp och möjligheten att ansluta till fibernätverket gör att du kan njuta av moderna bekvämligheter i ditt drömhus.

Bygg ditt Drömhus
För de som längtar efter att bygga sitt eget hus är det goda nyheter. Det finns ett förhandsbesked på bygglov, så du kan börja planera och skapa det perfekta hemmet i denna idylliska omgivning.

Utmärkta Kommunikationer och Närhet till Skolor
Tomten ligger praktiskt placerad med enkel tillgång till bussförbindelser som tar dig till skolorna i närheten. Så även om du bor i en naturskön oas är du aldrig långt från bekvämligheter och utbildning.

Sjöliv och Sommarnöjen vid Vänern
Bara 3,5 km bort ligger Vänern, Sveriges största insjön, där du kan njuta av härliga badplatser och en mängd sommaraktiviteter. Sikhalls camping och badplats är en favoritdestination med en egen restaurang och kiosk under sommarmånaderna.

Denna tomt är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö som erbjuder allt du behöver för att leva livet fullt ut. Missa inte chansen att äga denna fantastiska plats!

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna extraordinära tomt. Din dröm väntar på dig här! ??

Visa mer
Åstebo Brålanda Åstebo Brålanda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbeteckning: VÄNERSBORG ÅSTEBO 1:62
  • Utgångspris: 495 000 kr
  • Tomtarea: 15 057 kvm
  • Område: Åstebo Brålanda
Utgångspris

495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Välkommen till Åstebo Brålanda

Övriga bilder

Generell information

Fastighetsbeteckning
VÄNERSBORG ÅSTEBO 1:62
Län
Västra Götaland
Kommun
Vänersborg
Område
Åstebo Brålanda
Adress
Åstebo Brålanda
Tomtbeskrivning
Råmark med stor potential. För både att bygga sitt drömhus eller bedriva mindre lantbruk eller djurhållning.
Tomtareal/mark
15 057 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal
15 057 m²
Taxeringskod
210 Småhusenhet, tomtmark
Pris
495 000 kr (Utgångspris)

Samfällighet, servitut etc.

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer
Fornlämning (Status: undefined)

dokument

Allmänt om området

Området präglas av en lugn och naturskön miljö med grönområden och skog i närheten, vilket ger invånarna möjlighet till avkoppling och friluftsliv. För familjer med barn är det viktigt att notera att Åstebo har närhet till skolor. Brålanda har en grundskola där barn kan få en bra utbildning.

Åstebo är bara en kort bilresa från Brålanda samhälle. Här hittar du små butiker, restauranger och andra bekvämligheter som är tillgängliga för invånarna i Åstebo. Det är en trevlig plats att besöka för att handla, äta middag eller träffa vänner och grannar.

Närhet till Vänern:
En av de mest betydande fördelarna med att bo i Åstebo är närheten till Vänern, Sveriges största insjö. Vänern erbjuder möjligheter till båtliv, fiske, och andra vattensporter. Det är också en vacker plats att njuta av solnedgångar och natursköna promenader längs stranden. För dem som älskar naturen är Vänerns närhet en stor tillgång.

Avstånd till Vänersborg:
Åstebo ligger också nära staden Vänersborg, som är ett regionalt centrum med ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Avståndet till Vänersborg är cirka 20 minuters bilresa, vilket gör det enkelt att komma dit för arbete eller nöje.

Sammanfattningsvis erbjuder Åstebo i Brålanda en fridfull livsstil med närhet till skola, Brålanda samhälle, Vänern och Vänersborg. Det är ett område som passar både familjer och individer som värdesätter natur, gemenskap och tillgång till bekvämligheter.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Daniel Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.