Såld villa på Södra Trolleviksvägen 5 i Ale - Nödinge
Ale - Nödinge

Södra Trolleviksvägen 5

Praktiskt och lättskött boende med vacker och välplanerad utemiljö!

Såld

Praktiskt och lättskött boende med vacker och välplanerad utemiljö!

Nu finns chansen att förvärva en av de mycket populära bostäderna på Södra Trolleviksvägen i Nödinge som sällan når marknaden! Här bor ni med gångavstånd till samhällsservice, skolor och pendeltåget men på en mycket lugn återvändsgata med kolonilotter och naturen som närmsta granne. Hela bostaden är i bra skick och det är bara att flytta in och börja njuta av hus och omgivningarna. Härlig lättskött trädgård med vackra stenläggningar i nivåer med träd, buskar och blommor. Uppfart med plats för flera bilar samt en carport med förråd. Extra plus för mycket bra planlösning, tre sovrum i bra storlek och två badrum samt separat tvättstuga! Ett fint, praktiskt och bekvämt boende som ska ses och upplevas på plats. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Nödinge golfbana är en 9-hålsbana belägen mitt i samhället och den är öppen för spel stor delen av året.

Fina promenadvägar i området

Nödinge småbåtshamn

Fem minuter med bil eller buss från centrala Nödinge ligger Alebacken som med sina tre nedfarter passar perfekt för en dags skidåkning för hela familjen.

På Ale Torg finns allt man behöver i form av shopping.

Pendeltåget som tar dig in till centrala Göteborg på 18 minuter med fyra avgångar i timmen morgnar och eftermiddagar.