Såld lägenhet på Bigården 168 i Lilla Edet - Göta
Lilla Edet - Göta

Bigården 168

2:a med underbart läge mot naturen!

Såld

2:a med underbart läge mot naturen!

Välkommen till denna fina 2:a med mycket bra gavelläge i området. Här bor du i ett lantligt beläget område med skog och sjö runt hörnet samtidigt som du har ett utmärkt pendlingsläge till såväl Trollhättan som Göteborg. Bostaden är renoverad med allt från nya golv och målade väggar i ljusa kulörer, nytt kök (2016) och nytt badrum (2016) och är därmed i gott skick. Fransk balkong i vardagsrummet och en rymlig balkong från köket. Balkongen har ett fantastiskt läge med vy mot skogen som gör läget extra trivsamt och lugnt. Även sovrum och vardagsrum ligger med fönster mot naturen vilket ger både insynsskydd från grannar och en mysig känsla till rummen.
Från bostaden är det gångavstånd till förskola och skola (F-6), ridskola samt idrottsplan. Du har också gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till Lilla Edet centrum samt till Lödöse Station där man enkelt och smidigt hoppar på tåget till Göteborg/Trollhättan. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

850 000 kr

Ansvarig mäklare

Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Föreslagen möblering vardagsrum

Föreslagen möblering sovrum

Klädkammare i anslutning till sovrum

Den populära badsjön Ryrsjön ligger på prommenadavstånd.

Den populära badsjön Ryrsjön ligger på prommenadavstånd.