Såld lägenhet på Vänerparken 6 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Vänerparken 6

Välkommen till Vänerparken - Gedigen och välskött lägenhet med panoramautsikt mot Vänern!

Såld

Välkommen till Vänerparken - Gedigen och välskött lägenhet med panoramautsikt mot Vänern!

Välkommen till Vänerparken - en populär bostadsrätt med det bästa av två världar. Denna 4 rum och kök-lägenhet erbjuder inte bara generöst utrymme, utan även en fantastisk utsikt mot Vänern från den inglasade balkongen.

Med en total boyta på 105 kvm finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär som är perfekt för både avkoppling och underhållning. De väl tilltagna rummen ger möjlighet till flexibilitet och skapar utrymme för personlig anpassning.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna bostadsrätt är den inglasade balkongen, som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Vänersborgs Marina. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller ta emot gäster med en imponerande vy som ger en känsla av lugn och harmoni.

Vänerparken är en eftertraktad bostadsrättsförening som erbjuder bekvämligheter som gemensamma grönområden, lekplatser och parkering. Läget är också en stor fördel med närhet till stadens centrum, tågcentral samt skolor, restauranger och shopping.

Detta är en unik möjlighet att få bo i en välutrustad bostadsrätt med fantastisk utsikt och gott om utrymme. Missa inte chansen att bli en del av Vänerparkens gemenskap och skapa ditt drömhem i denna eftertraktade lägenhet. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Visa mer
Pris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.