Lägenhet till salu på Ringgatan 14B lgh 1203 i Vänersborg - Vänersborg
Vänersborg - Vänersborg

Ringgatan 14B lgh 1203

Unik och välplanerad 3:a med sjöutsikt med två inglasade balkonger med låg avgift- centralt!

Till salu

Unik och välplanerad 3:a med sjöutsikt med två inglasade balkonger med låg avgift- centralt!

Denna fantastiska lägenhet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker en vacker bostad med fantastisk sjöutsikt. Med sina 85 kvadratmeter har denna lägenhet allt man kan önska sig, med tre ljusa och luftiga rum och lägenheten har löpandes renoverats från 2010 tills idag. Ett modernt kök, helkaklat badrum med nytt porslin, nya golv i lägenheten.

Lägenheten är perfekt belägen nära centrum, skolor och natur, vilket ger en idealisk balans mellan stadsliv och avkoppling. Och med kommunikationer i närheten, är det enkelt att ta sig vart som helst i staden.

Men det är sjöutsikten som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig. Med två stora inglasade balkonger kan du njuta av de mest fantastiska solnedgångarna över Vänern och Karls Grav. Det finns inget bättre sätt att slappna av och koppla av efter en lång dag.

Lägenhetens vardagsrum är en underbar plats att umgås med familj och vänner, med gott om plats att röra sig på. Båda sovrummen är rejält tilltagna varv en har tillgång till en av de inglasade balkongerna, vilket gör dem till perfekta platser att njuta av en god bok eller en kopp kaffe.

Kort sagt, denna lägenhet är en riktig pärla med allt du kan tänka dig och mer därtill. Boka en visning idag och upplev själv allt det här underbara hemmet har att erbjuda!

Visa mer
Ringgatan 14B lgh 1203 Ringgatan 14B lgh 1203 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 590 000 kr
  • Boarea: 85 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 5 561 kr
  • Förening: Riksbyggen BRF Vänersborgshus nr 7
  • Byggnadsår: 1963
  • Område: Ringgatan - Centralt
Utgångspris

1 590 000 kr

Visningar

Kontakta oss för en bokad visning! Välkomna!
Ansvarig mäklare
Assisterande

Lotta Nilsson

Mäklarassistent

Välkommen till Ringgatan 14B lgh 1203

Välkommen till denna unika lägenhet som erbjuder en fantastisk sjöutsikt från inte bara en, utan två inglasade balkonger. Genom att kliva in i lägenheten möts du av genomgående laminatgolv som sträcker sig genom alla rum. Väggarna är smakfullt tapetserade och skapar en varm och inbjudande atmosfär i varje rum.

Rakt fram från entrén kommer man i är det rymliga vardagsrummet. Här kan du njuta av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och ger en panoramautsikt över sjön. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj.

Från vardagsrummet tar du dig vidare till det moderna och stilfulla ekköket. Köket har renoverats och erbjuder en vacker blandning av traditionell och modern design. Köket har generöst med förvaringsutrymme för alla dina köksbehov. Det kaklade köket ger en fräsch och ren känsla.

Lägenheten har också ett vackert badrum med kaklade väggar och golv. Här kan du koppla av och njuta av en lugn stund. Badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en rymlig dusch eller badkar, beroende på dina preferenser.

Sovrummen i denna lägenhet är bekväma och rymliga och inbjudande. De har alla tapetserade väggar och stora fönster som släpper in naturligt ljus. Sovrummen ger också en vacker utsikt över sjön varav ett med utgång till egen inglasad balkong i västerläge, vilket skapar en avkopplande atmosfär för en god natts sömn.

Slutligen kommer vi till de två inglasade balkongerna, som är en av de verkliga höjdpunkterna i denna lägenhet. Du kan njuta av frisk luft och en imponerande sjöutsikt från båda balkongerna. Detta ger dig möjlighet att koppla av utomhus och njuta av den vackra omgivningen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna unika lägenhet med sina två balkonger och sjöutsikt en fantastisk boendemiljö. Genomgående laminatgolv och tapetserade väggar ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det renoverade ekköket och det kaklade badrummet ger en modern touch. Detta är verkligen en plats där du kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet samtidigt som du omges av en fantastisk sjöutsikt.

Övriga bilder

Om boendet

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Län
Västra Götaland
Kommun
Vänersborg
Ort
Vänersborg
Område
Ringgatan - Centralt
Adress
Ringgatan 14B lgh 1203 46256 Vänersborg
Lägenhetsnr brf
2130-37001-00-15-03
Lägenhetsnr lm
1 203
Våning
3 av 3
Boarea (boa)
85 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 (varav 2 sovrum)
Andel I föreningen
2,17708
Andel av månadsavgift
2,17708
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr
Månadsavgift
5 561 kr/mån
Pris
1 590 000 kr (Utgångspris)

Parkering

Information
Tillgång till ladd stolpar om man har elbil
P-plats
34 kr/mån

Driftkostnad

Antal personer i hushållet
3
Hushållsel
200 kr/mån
Summa driftkostnad
200 kr/mån

Byggnad

Byggår
1 963
Hiss
Nej
Allmän information
Föreningen äger fastigheten Sobeln 3 i Vänersborgs kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 56 lägenheter samt 9 lokaler uppförda. Fastigheternas adress är Ringgatan 14-20 i Vänersborg.

Schablonberäknad el aviseras på hyresavin varje månad. Elavläsning görs 1 gång per år med avstämning mot faktisk förbrukning. Eventuell justering görs därefter.

Hemförsäkring betalas individuellt av bostadsrättsinnehavaren men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Som bostadsrättsinnehavare i föreningen har man tillgång till källarförråd, matkällare, cykelförråd, gym samt två tvättstugor med torkrum.

Du kan hyra parkering med motorvärmare, separat kö.

Utförda renoveringar är bl.a:
2000 Stamrenovering
1996 Inglasning balkonger
2016 Fasad .

Kommande renoveringar:
2022/2023 Byte av takbeläggning
2025 Upprustning av parkeringsplatser.

För mer information om bostadsrättsföreningen se årsredovisning, stadgar och energideklaration.
Tv/internet
Kabel tv bredband och hemtelefoni utöver hyran på 138 kr/mån

Förening

Namn
Riksbyggen BRF Vänersborgshus nr 7
Org. nr
762500-1305
Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras
Nej

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Daniel Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.