Lägenhet till salu på i Vänersborg - Frändefors och Mellerud
Vänersborg - Frändefors och Mellerud

3 ST VÄLSKÖTTA FASTIGHETER I FRÄNDEFORS OCH ERIKSTAD säljes i bolagsform!

Till salu

3 ST VÄLSKÖTTA FASTIGHETER I FRÄNDEFORS OCH ERIKSTAD säljes i bolagsform!

Nu finns möjligheten att förvärva 3 st fastigheter i Frändefors och Erikstad i bolagsform! Fastigheterna är alla i gott skick och välskötta. Fastigheten i Erikstad har man totalrenoverat alla fyra lägenheterna 2019. Man har installerat luft vatten system i fastigheten 2019. Man har byggt altaner och satt upp skiljeväggar så varje hyresgäst har sin egna uteplats och slipper insyn. Man har även byggt tak över terrassen/altan. Fastigheten har fyra välplanerade lägenheter i ett naturskönt läge. Här kan dina hyresgäster njuta av lugnet och skönheten i det öppna landskapet.
Varje lägenhet har öppen planlösning som skapar en härlig känsla av rymd och ljus. Stora fönster ger en imponerande utsikt över omgivningarna och släpper in mycket naturligt ljus.

Fastigheten vid riksvägen är belägen i Frändefors centrum med närhet till skola, service butiker och kommunikationer. Här totalrenoverade man huset 2018. Man har även gjort iordning nytt garagetak, parkering samt satt in en ny bergvärme pump mars 2024. Det finns 3 stycken lägenheter 2 st 4:or 95 kvm och en stor 2:a om 80 kvm. Det finns även tre stycken garage varav ett finns under huset. Ett hyrs ut till de boende om ca 26 kvm styck. Perfekt fastighet för den som vill ha en renoverad och fin fastighet.

Fastigheten i Dykälla är belägen strax söder om Frändefors samhälle. Med både Busshållplats och cykel och gång väg in till Frändefors centrum. Fastigheten har genomgått flertalet renoveringar genom åren. Bergvärme från 2017. Två lägenheter har total renoverats 2017 och 2018. Taket byttes 2018 på fastigheten. Man har bytt två nya kök i två lägenheter. Man har även dragit fram VA och el till den som vill bygga ytterligare en byggnad på fastigheten. Det finns idag 4 st lägenheter i huset samt en mindre bostadsbyggnad på tomten om 78 kvm och är en tre rumslägenhet med loft. Det är putsfasad och är i bra skick. Det finns även uthus på tomten. Se bifogade filer för Intäkter och driftkostnader.
Totalaintäkter är 960 875 kr
Total driftkostnad 185 891 kr
Driftnetto 682 783 kr

Alla lägenheter är uthyrda idag!

Fastigheterna säljs i bolagsform!

För visning kontakta mäklare.

Visa mer
[email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 8 200 000 kr, utgångspris
  • Område: Frändefors, Mellerud
  • Kommun: Vänersborg
  • Fastighetsbeteckning: Fastigheter Mellerud Björnebol 1:72, Vänersborg Frändefors 1:45, Vänersborg Dykälla 1:27
Pris

8 200 000 kr, utgångspris

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Övriga bilder

Generell information

Fastighetsbeteckning
Fastigheter Mellerud Björnebol 1:72, Vänersborg Frändefors 1:45, Vänersborg Dykälla 1:27
Upplåtelseform
Friköpt
Län
Västra Götaland
Kommun
Vänersborg
Ort
Frändefors och Mellerud
Område
Frändefors, Mellerud
Adress
Frändefors och Mellerud
Taxeringskod
320 Hyreshusenhet, bostäder
Taxeringsår
2 021
Taxeringsvärdet är
Fastställt
Pris
8 200 000 kr (Utgångspris)

dokument

Bolånekalkyl

Hitta fastigheten

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.