Såld villa på Villagatan 18 i Vänersborg - Brålanda
Vänersborg - Brålanda

Villagatan 18

Lättskött och billigt boende med tvåbilsgarage och inglasat uterum!

Såld

Lättskött och billigt boende med tvåbilsgarage och inglasat uterum!

Varmt välkommen till Villagatan 18 och fridfulla Brålanda. Här finns ett välskött radhus med härligt inglasat uterum, gillestuga i källaren och stor lättskött trädgård. Nytt tak från 2022 och nymålat från 2022.
Här finns vattenburen värme och två stycken luftvärmepumpar på entréplan och källarplan. Det finns ett rymligt tvåbilsgarage.
Källarvåningen har gott om fina utrymmen. Här finner du en gillestuga, perfekt för att bjuda in till festligheter och umgås med vänner och familj. Den rymliga tvättstugan gör de dagliga sysslorna enklare och mer organiserade, samtidigt som du har gott om utrymme för förvaring. Dessutom erbjuder källaren ett stort sovrum eller kontor, vilket ger dig flexibilitet att använda utrymmet efter dina önskemål. Med en direkt utgång till det stora tvåbilsgaraget blir det smidigt att ta sig till och från ditt hem.

Du kommer även att ha tillgång till en förrådsbyggnad som ger dig gott om plats för att organisera dina trädgårdsredskap och tillbehör.

Detta radhus har ett bra läge med närhet till kommunikationer, skolor och affärer. Du kommer ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör din vardag både smidig och bekväm.

Detta boende passar både barnfamilj som pensionärer!

Visa mer
Slutpris

850 000 kr

Ansvarig mäklare

Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.