Såld villa på Vagnåsvägen 17 i Norrtälje - Edsbro
Norrtälje - Edsbro

Vagnåsvägen 17

Unikt arkitektritat fritidshus

Såld

Unikt arkitektritat fritidshus

Unikt vinterbonat fritidshus med garage, carport och gästboende/kontor utgör en oas av distinkt skönhet. Detta enastående hem är en äkta skapelse av sina ägare, som med omsorgsfull planering och unika detaljer har format huset och trädgården till en pärla av charm och karaktär.

Ett stort garage om 40 kvm med en lägenhet/kontor om 25 kvm ovan, som kan nyttjas som en oberoende bostad eller som ett inspirerande kontor, samt en carport intill garaget som ger gott om utrymme för fordon och förvaring.

Ett grannskap till skogen, perfekt för den naturälskande själen. Samtidigt med förbindelser till bekvämligheter; endast 5 minuter till Edsbro och 20 minuter till Norrtälje, samt cirka 60 minuter till Stockholm. Promenadavstånd till insjöbad och till bussar till och från Norrtälje och Stockholm. Busslinje 639 tar ca 1,5 timmar till Stockholm, medan 641 och 808 tar dig till Norrtälje centrum på ca 30 minuter.

En större badplats finns vid sjön Gisen, belägen cirka 6 km bort.

Detta unika arkitektritade vinterbonade fritidshus är en hyllning till originell design och praktisk funktionalitet. En chans att bo intill skogen och ändå ha närhet till stadens bekvämligheter. Ett hem som inte bara erbjuder boende, utan en livsstil med extraordinär karaktär.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Magnus Broström

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Garage om 40 kvm med lägenhet/kontor om 25 kvm ovan.

Lägenhet/kontor om 25 kvm ovan garaget.