Alla nyheter

Mikael Meyer och My Lundberg tar över Svenska Mäklarhuset i Älvsjö

Mikael Meyer kommer närmast från ESNY – Eklund Stockholm New York som VD och My Lundberg från Länsförsäkringar Fastighetsbyrå som framgångsrik mäklare. Nu tar de över som franchisetagare för Svenska Mäklarhuset i Älvsjö.

Mikael har en enorm erfarenhet med över 20 år i fastighetsbranschen och över 15 år i chefsposition. Dessutom har han drivit flera mäklarkontor. Med Mikael får vi inte bara en kompetent franchisetagare för Älvsjö, vi får även in värdefull kompetens och erfarenhet i vår kedja som vi kommer att dra nytta av på många sätt, inte minst på affärsutvecklingssidan där Mikael kommer att bidra som projektledare, säger Niclas Spång chef Svenska Mäklarhuset.

– Tillsammans med My kommer jag först och främst att arbeta med att stärka upp våra positioner i Älvsjö och satsa mer mot villamarknaden. Vi kommer behöva rekrytera fler mäklare och arbeta hårt med vårt kundfokus. Sen får vi se exakt vad jag ska göra, men jag ser väldigt mycket fram emot att bidra till utvecklingen av Svenska Mäklarhuset. Det är en kedja som har gått från klarhet till klarhet på senaste tiden och som har fantastiska förutsättningar att ta nya positioner, säger Mikael Meyer.
Marknaden har varit tuff det senaste året i och med de hårdare villkoren på bolån och därmed ställs det hårdare krav på fastighetsmäklarna för att bostadsaffärerna ska gå ihop.

– Precis som för alla andra mäklarkontor känner vi av den tuffare marknaden, men det är också nu vi kan göra skillnad. Genom att ta hand om varje kund och deras bostadsaffär med energi, engagemang och personlighet så kommer vi få flera nöjda kunder som stärker oss på marknaden, säger My Lundberg.

Vill du veta mer, kontakta Mikael Meyer, Svenska Mäklarhuset, 0708-18 14 83 mikael.meyer@smh.se eller Andreas Mühlich, Marknadschef Svenska Mäklarhuset,
0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se.

 


Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja inom fastighetsmäklarbranschen med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Ängelholm, Spanien och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom förmedling av nyproducerade bostäder.