Tim Prasertsri
Reg. Fastighetsmäklare
Trygg process, bra vägledning och ett högt slutpris

För mig är det viktigaste att ni får en trygg process, en bra vägledning och ett högt slutpris. Jag är en mäklare som alltid finns tillgänglig, oavsett om det handlar om att hålla privatvisningar eller om det handlar om att vara anträffbar per telefon. Som mäklare så tror jag att vägen till en lyckad försäljning handlar om rätt planering och engagemang. Anlitar ni mig som mäklare så lovar jag att ni får både och!

Richard Fröjd
Richard Fröjd
06:35 22 May 20
Vi är supernöjda med bemötandet, både på visningen, och sedan vid kontraktsskrivningen. Vår mäklare Tim Prasertsri är ett föredöme när det gäller både att informera och förklara vad som gäller, dessutom en mycket trevlig kille. /Richard & Anneli
Sissi Hagald
Sissi Hagald
19:59 20 May 20
Jag upplevde Tim Prasertsri som engagerad, noggrann och snabb på att svara, vilket man som köpare uppskattar. Tummen upp!
Jocelyn Mangeard
Jocelyn Mangeard
07:48 02 May 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset och särskilt med vår mäklare Tim Prasertsri. Tim visade stort engagemang, drivkraft och var alltid tillgänglig.
Molly Petersson
Molly Petersson
09:26 24 Apr 20
Mycket nöjd med bemötande och försäljning med Tim på SMH Bromma. Fina bilder, snabb kommunikation och smidig process. Han gjorde ett superjobb och lyckades sälja vår lägenhet för det priset vi ville ha, mitt under Corona-pandemin. Tack!
Hans Petersson
Hans Petersson
19:41 23 Apr 20
Sålde dotterns lägenhet medan den var ”på gång”. Strålande jobb och förarbete av Tim Prasertsri!
Daniel Rezaie
Daniel Rezaie
06:08 23 Apr 20
Tim Prasertsri is helpful, knowledgeable and professional.

Sålt