Reg. fastighetsmäklare

Susanne Durgaram

Jag älskar kunder och kundkontakter och alla de utmaningar som yrket för med sig.

Min bakgrund är egen företagare och har i 13 åren arbetar med nyproducerade bostäder. Mina uppdragsgivare har varit bland annat varit Midroc, Veidekke, CA-Fastigheter, Derome och HSB Landskrona. Mitt sista uppdrag gjorde jag för HSB Landskrona då jag förmedlade och gjorde inredningsval på deras nyproduktionsprojekt Brf Brisen i Borstahusen. En fantastisk resa att få möjligheten att följa en kund från byggstart till tillträde.

Jag har arbetat som mäklare sedan september 2019 och började på Svensk Fastighetsförmedling i Helsingborg/Bjuv. Har därefter arbetat på SkandiaMäklarna Landskrona som nu går över till Svenska Mäklarhuset. Mina områden är Landskrona och Svalöv kommun men säljer även i övriga kommuner. Bor i Helsingborg och har bra koll på orterna runt omkring.

Jag är helt övertygad om att yrket är helt rätt för mig. Jag älskar kunder och kundkontakter och alla de utmaningar som yrket för med sig.

Som person är jag driven, kompetent och tävlingsinriktad och vill alltid sätta kunden i centrum och göra mitt bästa. Alla affärer är inte likadana och jag har lätt för att anpassa mig och hitta lösningar som känns rätt för dig.

Som kund vill du få bäst betalt för din bostad och du gör ett medvetet val när du väljer mäklare. Jag är mäklaren som ger dig kvalitet, trygghet, service och bäst betalt och det där lilla extra. Jag är mäklaren som är med dig från början till slut och lämnar inget åt slumpen. Mina år i byggbranschen ger mig en fördel i form av kunskaper och erfarenhet som jag har fått genom åren. Framförallt viktigt vid försäljning av villor där erfarenheten är av stor betydelse.

Vill du ha en kompetent mäklare som ger det där lilla extra, ring mig.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

FILTER:

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.