Reg. fastighetsmäklare

Moa Öhman

Med en drivmotor för affärer och ett engagemang för sociala relationer i alla dess former brinner jag för att överträffa era förväntningar.
Med mig som eran mäklare får ni tydlig kommunikation och raka rör i kombination med trygghet och en stöttande hand genom hela bostadsresan.
Jag kommer att göra allt jag kan för att uppfylla era önskemål och ger mig inte förens ni är nöjda.
När affären är avslutad vill jag att ni ska minnas det som den bästa bostadsaffären ni gjort, mitt engagemang och den relation som vi har skapat. Våran resa tar inte slut vid försäljningen av eran bostad utan den vill jag ska vårdas och leva vidare framöver.

För att uppnå en lyckad bostadsaffär enligt mig behöver du ha en mäklare som har kompetens kring marknaden och förmågan att leverera mer än vad dina förväntningar först varit.
Med bakgrunden från eventbranschen i ryggen är kund nöjdhet och service en självklarhet.

Har ni funderingar kring värdet på eran bostad? går ni i säljtankar? eller vill ni bara prata om bostadsmarknaden generellt är jag inte mer än några signaler bort, tveka inte på att höra av er.

Jag ser fram emot att träffa er och hjälpa er att göra ert livs bästa affär.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.