Mathias Odehag
Reg. Fastighetsmäklare
”Mina kunder beskriver mig ofta som engagerad, professionell och lyhörd”

Hej,
Vad roligt att du är inne på min sida. Låt mig berätta lite om mig själv och hur jag kan hjälpa dig. Jag är en jordnära och driven kille från Uppsala. I bagaget finns en gedigen högskoleutbildning och flera års erfarenhet av försäljning och fastighetsförmedling.

I Bromma trivs jag som fisken i vattnet och enligt mig är Bromma en av de mest spännande och expansiva marknaderna i Sverige.

Jag brinner för mitt jobb och att göra affärer, men det viktigaste för mig är att leverera en bra kundupplevelse. Jag har valt att arbeta på Svenska Mäklarhuset, den största aktören i Bromma, så att jag kan ge dig de absolut bästa verktygen som krävs för att din bostadsaffär ska bli lyckad.

För mig är kunden, det vill säga du, alltid i fokus. Varje försäljning är också unik. Därför är det viktigt för mig att få träffas och höra hur din situation, planer och drömmar ser ut. Oavsett om du vill sälja, köpa eller är nyfiken på marknaden/värdet. Lyft luren och ring eller mejla gärna. Jag ser fram emot att höra från dig.
Viktor Ternstedt
Viktor Ternstedt
16:20 22 Sep 20
Mathias Odehag var mycket jordnära och förtroendeingivande mäklare. Proffsigt bemötande och hantering från första mötet till att köpet var klart. Alltid tillgänglig för frågor och kontakt. Kommunikativ och positiv,mycket nöjd kund