Linda Gasslander
Linda Gasslander Linda Gasslander [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Linda Gasslander

"Jag ser varje affär och kontakt som unik och brinner för att skapa nya kontakter."

Från det att jag började förmedla bostäder 2017 har jag älskat min yrkesroll som mäklare. Min målsättning är alltid att överträffa mina kunders och mina egna förväntningar. Jag ser varje affär och kontakt som unik och brinner för att skapa nya kontakter. Jag vet vad som krävs för en lyckad försäljning! Min målsättning är att alltid leverera på en hög nivå där både säljare som köpare alltid ska vilja rekommendera mig och min tjänst vidare till sina nära och kära.

För att utmana branschen jobbar jag 100% tillsammans med min kollega Johannes Midbjer. Detta ökar vår tillgänglighet, kunskap och vi når ut till en större marknad samt kan möta fler kunders efterfråga och behov.

Som person har jag ett starkt engagemang i allt vad jag gör och mitt mål är alltid att mina kunder ska känna en trygghet och ett förtroende för mig som mäklare. Som fastighetsmäklare vill jag hela tiden framåt, utvecklas och anta nya utmaningar!

Jag har en stor tillgänglighet på mejl, telefon och sms. En bra affär för mig är lika med en god kommunikation från start till mål.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.