Jenny Nordstrand
Reg. Fastighetsmäklare
"Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra det till din livs bästa affär!"

Att ge det där extra till mina kunder som gör att deras förväntningar överträffas är något av det bästa jag vet. Med mig som mäklare bjuder jag på ett stort engagemang och jag är alltid 100% fokuserad på målet. Ett av mina mål som mäklare är att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda med min yrkesroll att jag är det givna valet av mäklare till den framtida bostadsförsäljningen.
Hoppas vi hörs!

Katja Tägtström
Katja Tägtström
12:45 10 Jul 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig att sälja min lägenhet under sommaren 2020 mitt under en pandemi. Jag tror inte att någon hade kunnat göra det bättre än vad Jenny gjorde. Hon är så vänlig och hjälpsam att prata med och mycket professionell. Svarar snabbt på frågor och är alltid tillgänglig. Tack för hjälpen Jenny! :)
Sara Göransson
Sara Göransson
12:29 03 Jul 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av mäklaren Jenny Nordstrand. Vi kände oss så trygga i hela processen. Jenny är lugn och proffesionell, inte alls "gåpåig" som vi upplevt att andra mäklare kan vara. Sen är det såklart ett plus i kanten att vår försäljning gick bättre än vad vi hoppats på.
Sofia Ottosson
Sofia Ottosson
15:32 03 Jun 20
Har anlitat Jenny Nordstrand vid två av mina bostadsförsäljningar och är väldigt nöjd. Hon är professionell, engegerad och tydlig. Kan varmt rekommendera.
Beata Anna
Beata Anna
20:21 20 Apr 20
Vi fick hjälp av Jenny Nordstrand i vår köp. Professionel, snabb och hjälpsam. Varmt rekommenderar för framtida köp.
Rasmus Ekeholm
Rasmus Ekeholm
11:08 20 Apr 20
Jenny Nordstrand var vår mäklare vid vår försäljning vår mammas lägenhet och vi är mycket nöjd med hur Jenny skötte detta.Vi lämnade nycklarna till Jenny sedan skötte hon resten vilket vi är väldigt tacksamma för.
Sofia Bernunger
Sofia Bernunger
13:38 25 Mar 20
Sålde min lägenhet i Traneberg med hjälp av Jenny Nordstrand. Superbra kommunikation och service! Kan varmt rekommendera!
Martin Lindgren
Martin Lindgren
19:46 25 Feb 20
Sålde min lägenhet med Jenny Nordstrand på Svenska Mäklarhuset. En smidig och lyckad affär, vars resultat jag är oerhört nöjd med. Kan varmt rekommendera Jenny.
Martina Kengo
Martina Kengo
21:51 12 Feb 20
Jag sålde min lägenhet med hjälp av Jenny Nordstrand på Svenska Mäklarhuset. Jenny är förtroendeingivande, engagerad och proffsig. Hon var påläst och hade bra koll på marknaden och området. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och kan varmt rekommendera henne om man vill anlita en riktigt bra mäklare.
Maria Hård af Segerstad
Maria Hård af Segerstad
11:41 06 Feb 20
Vi köpte nyligen en lägenhet som förmedlades av Svenska Mäklarhuset Bromma. Jenny Nordstrand som var mäklare hanterade hela processen på ett mycket professionellt och seriöst sätt och hade ett jättetrevligt och behagligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Jenny om ni söker en riktigt bra mäklare!

Sålt