Jenny Nordstrand
Reg. Fastighetsmäklare
"Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra det till din livs bästa affär!"

Att ge det där extra till mina kunder som gör att deras förväntningar överträffas är något av det bästa jag vet. Med mig som mäklare bjuder jag på ett stort engagemang och jag är alltid 100% fokuserad på målet. Ett av mina mål som mäklare är att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda med min yrkesroll att jag är det givna valet av mäklare till den framtida bostadsförsäljningen.
Hoppas vi hörs!

André Innala
André Innala
18:30 24 Sep 20
Vi anlitade Jenny Nordstrand för att sälja vår lägenhet. Jenny är trevlig, uppmärksam och vass i sitt yrke. Med god struktur, noggrannhet och sinne för kundrelationer fick vi hjälp att sälja vår lägenhet till rekordpris i området. Hon är lätt att nå, svarar snabbt på sms och är enkel att resonera med. Vi vill rekommendera Jenny som mäklare både för säljare och köpare.
Niklas Sköldhammar
Niklas Sköldhammar
16:58 13 Sep 20
Jenny Nordstrand hjälpte oss att köpa vår första lägenhet. Hon hjälpte oss med kontakt och löste de problem vi ställdes inför.
Nathalie Ydstie
Nathalie Ydstie
08:08 07 Sep 20
Jenny Nordstrand är proffsig, lätt att jobba med och otroligt trevlig. Spot on i värdering och gav oss mer än vi kunnat drömma om vid vår försäljning. Jag rekommenderar henne VARMT!
Sandra Ottosson
Sandra Ottosson
08:38 04 Sep 20
Vi kan varmt rekommendera Jenny Nordstrand på Mäklarhuset i Bromma. Jenny var lyhörd och hjälpsam under hela processen. Hon var positiv och ärlig i kommunikationen med oss som säljare och fångade upp potentiella intressenter redan innan vi la ut lägenheten till försäljning. Hon guideade oss på ett bra sätt i strategiska beslut vilket vi verkligen uppskattade givet den rådande pandemin. Vi är väldigt nöjda med försäljningen, både Jennys insats och slutpriset.
Ia Tonberg
Ia Tonberg
15:06 03 Sep 20
Använde Svenska Mäklarhusets när jag sålde min lägenhet på Tranebergsvägen.Fastighetsmäklare Jenny Nordstrand kompetens och erfarenhet gav ett förtroendeingivande intryck. Därtill var hon flexibel och enkel att samarbeta med. Denna kombination tror jag var nyckeln till en lyckad affär för både mig och köparen. Rekomenderar henne varmt!
Maria Jonsson
Maria Jonsson
21:01 01 Sep 20
Proffsig, trevlig och seriös mäklare som inger trygghet och känns personlig och närvarande. Tack Jenny Nordstrand för en god affär! Kan rekommenderas :)
My Karlsson
My Karlsson
15:39 30 Aug 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig med min bostadsförsäljning på bästa möjliga sätt! Hela processen gick otroligt snabbt och smidigt, tack vare henne fick jag det pris jag önskade. Rekommenderar henne varmt!
Katja Tägtström
Katja Tägtström
12:45 10 Jul 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig att sälja min lägenhet under sommaren 2020 mitt under en pandemi. Jag tror inte att någon hade kunnat göra det bättre än vad Jenny gjorde. Hon är så vänlig och hjälpsam att prata med och mycket professionell. Svarar snabbt på frågor och är alltid tillgänglig. Tack för hjälpen Jenny! :)
Sara Göransson
Sara Göransson
12:29 03 Jul 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av mäklaren Jenny Nordstrand. Vi kände oss så trygga i hela processen. Jenny är lugn och proffesionell, inte alls "gåpåig" som vi upplevt att andra mäklare kan vara. Sen är det såklart ett plus i kanten att vår försäljning gick bättre än vad vi hoppats på.

Sålt