Jennifer Ekberg
Reg. Fastighetsmäklare
En perfekt blandning av förstklassig service tillsammans med god försäljnings- och förhandlingskonst skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad affär!

För mig är ingen bostadsaffär eller kund den andre lik, vilket innebär att jag alltid skräddarsyr ett unikt upplägg för varje uppdrag jag tar mig an. Det finns inga hinder eller problem, allt är möjligt med rätt vägledning och min professionella kunskap. Det viktigaste för mig är att skapa ett förtroende och en bra känsla mellan oss, det är trots allt bland de största affärerna vi gör. Att få guida och vägleda mina kunder så att vi tillsammans kommer fram till en bra strategi för att maximera försäljningen och på så sätt skapa en långvarig relation är en av mina största drivkrafter. En perfekt blandning av förstklassig service tillsammans med god försäljnings- och förhandlingskonst skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad affär! Min målbild är att både köpare och säljare ska känna sig utomordentligt nöjda.

Mycket handlar om rätt tidpunkt för respektive moment, allt ifrån värdering, besiktning, fotografering, objektbeskrivning till visning och försäljning. Att hitta den perfekta tajmingen för att få en så lyckad försäljningen som möjligt, det är en utmaning som jag mer än gärna tar mig an!
Med mig som är glad, positiv och resultatfokuserad, kommer du garanterat att bli nöjd med ditt uppdrag till mig!

Hoppas jag får möjlighet att träffa dig och skräddarsy ett unikt erbjudande för dig och din bostad!