Inez Domé
Reg. Fastighetsmäklare
”Låt mig vara med på din resa att byta bostad i ett tidigt skede”

Jag vill vara delaktig genom hela processen, från första tanke på att sälja till att du hittar ditt drömboende. När du träffar mig för första gången tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i Bromma!
Det första steget i min försäljningsstrategi är att förbereda din bostad som Kommande. På detta sätt hinner du förbereda allt praktiskt i lugn och ro inför försäljningen, scanna av marknaden efter något nytt och få en bättre uppfattning av vad just din bostad är värd. Dessutom kan jag hjälpa dig att tajma inflytt i din nya bostad med utflytt från ditt nuvarande hem.

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid utföra varje moment i försäljningsprocessen såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera, om det var min egen bostad till salu. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och finns ständigt tillgänglig för mina kunder – oavsett tid på dygnet.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!
Julia Olsson
Julia Olsson
20:46 28 Jun 20
Jag köpte nyligen en bostad mäklad av Svenska Mäklarhuset och Inez Domé. Så tacksam ha att Inez som kontakt under hela processen. Tillgänglig, tydlig och väldigt duktig på sitt jobb. Inez hade bra koll och kunde svara på alla frågor som dök upp under visningen. Väldigt bra på att återkoppla när det väl blev dags för budgivning och informera om vilka förväntningar och förhoppningar som fanns för att kunna mötas i en affär. Inez kändes bra och proffsig under hela processen - köper gärna bostad genom henne igen!
Alisar KassKawo
Alisar KassKawo
09:11 11 Jun 20
Inez Domé hos Svenska Mäklarhuset i Bromma är en otroligt duktig mäklare som tillmötesgår både säljaren och köparen. Då får man nöjda parter.
Christian Dahlgren
Christian Dahlgren
18:52 09 Jun 20
Vi sålde våran lägenhet i Mariehäll med hjälp av Svenska Mäklarhuset. Vi fick ett professionellt bemötande från vår mäklare Inez Domé, som på bara 2 veckor lyckas få till fotografering, visning och försäljning. Vi rekommenderar varmt både Inez och Svenska mäklarhuset i Bromma!
Lena Gullberg
Lena Gullberg
11:23 30 Apr 20
Väldigt professionella och mäklaren Inez Domé gjorde ett utmärkt arbete!

Till salu ( 37 bostäder , varav 37 kommande försäljningar )

Sålt