Inez Domé
Reg. Fastighetsmäklare
”Låt mig vara med på din resa att byta bostad i ett tidigt skede”

Jag vill vara delaktig genom hela processen, från första tanke på att sälja till att du hittar ditt drömboende. När du träffar mig för första gången tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i Bromma!
Det första steget i min försäljningsstrategi är att förbereda din bostad som Kommande. På detta sätt hinner du förbereda allt praktiskt i lugn och ro inför försäljningen, scanna av marknaden efter något nytt och få en bättre uppfattning av vad just din bostad är värd. Dessutom kan jag hjälpa dig att tajma inflytt i din nya bostad med utflytt från ditt nuvarande hem.

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid utföra varje moment i försäljningsprocessen såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera, om det var min egen bostad till salu. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och finns ständigt tillgänglig för mina kunder – oavsett tid på dygnet.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!
Goran Fransson
Goran Fransson
02:36 17 Sep 20
Från första kontakten via en virtuell visning i maj till ett slutfört köp i september visade Inez Domé ett stort intresse av att vi skulle hitta en lägenhet som passade våra behov. När hon fick uppdraget att sälja den lägenhet som vi alla gillade skarpt, fick jag ett meddelande från Inez, att nu hade hon fått i uppdrag att sälja en lägenhet vi skulle gilla. En vecka senare skrev vi på. Detta trots att situationen inte var helt enkel vad gäller upplägg från vår sida. Inez är en person som ser möjligheter i alla utmaningar, och det behövs som stöd när man ska göra affärer som är de största man gör i livet. Om jag ska köpa eller sälja en lägenhet i Bromma kommer jag i första hand ta kontakt med Inez, och tror att alla som tar kontat med henne kommer få samma upplevelse, köpare som säljare. Mäklarhuset generellt har alltid varit en seriös organisation i mina kontakter med bostadsmarknaden.
Sanne Svensson
Sanne Svensson
17:09 23 Aug 20
Köpte en lägenhet som Inez Domé var mäklare för. Upplevde henne som professionell, kompetent och engagerad. En mäklare som har intresse av att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda med köpet/försäljningen. Alltid trevlig oavsett vilken typ av frågor man ställde och även behjälplig med frågor som uppkom efter själva tillträdet. Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera Inez!
Julia Olsson
Julia Olsson
20:46 28 Jun 20
Jag köpte nyligen en bostad mäklad av Svenska Mäklarhuset och Inez Domé. Så tacksam ha att Inez som kontakt under hela processen. Tillgänglig, tydlig och väldigt duktig på sitt jobb. Inez hade bra koll och kunde svara på alla frågor som dök upp under visningen. Väldigt bra på att återkoppla när det väl blev dags för budgivning och informera om vilka förväntningar och förhoppningar som fanns för att kunna mötas i en affär. Inez kändes bra och proffsig under hela processen - köper gärna bostad genom henne igen!
Alisar KassKawo
Alisar KassKawo
09:11 11 Jun 20
Inez Domé hos Svenska Mäklarhuset i Bromma är en otroligt duktig mäklare som tillmötesgår både säljaren och köparen. Då får man nöjda parter.
Christian Dahlgren
Christian Dahlgren
18:52 09 Jun 20
Vi sålde våran lägenhet i Mariehäll med hjälp av Svenska Mäklarhuset. Vi fick ett professionellt bemötande från vår mäklare Inez Domé, som på bara 2 veckor lyckas få till fotografering, visning och försäljning. Vi rekommenderar varmt både Inez och Svenska mäklarhuset i Bromma!

Till salu ( 42 bostäder , varav 42 kommande försäljningar )

Sålt